Ynt: Stroh Mod Soru Cevap Alanı !!!!!!!!
Chucky..! link=topic=13360.msg144678#msg144678 date=1233236960' Alıntı:oyuna yeni başladığın çin sorunlarla karşılaşman çok normal.save için esc ye bastığında çıkan bi ekran var.o ekranın altında 3 adet yazı var.o yazının ilkine bastğında oyunu kaydediyor.ikinciye bastığında oyundan çıkıyor.üçüncü ye bastığında ise oyuna devam ediyorsun.
oyuna yama eklediğinde herşeyin bıraktığın yerinin değişmesi normal.bunu istediğin gibi yerleştiğinde ve yeni yama eklediğinde değişmemesi için yapacağın şey;
İstediğin aracı isChucky..! link=topic=13360.msg144678#msg144678 date=1233236960' Alıntı:oyuna yeni başladığın çin sorunlarla karşılaşman çok normal.save için esc ye bastığında çıkan bi ekran var.o ekranın altında 3 adet yazı var.o yazının ilkine bastğında oyunu kaydediyor.ikinciye bastığında oyundan çıkıyor.üçüncü ye bastığında ise oyuna devam ediyorsun.
oyuna yama eklediğinde herşeyin bıraktığın yerinin değişmesi normal.bunu istediğin gibi yerleştiğinde ve yeni yama eklediğinde değişmemesi için yapacağın şey;
İstediğin aracı istediğin yere bu şekilde kaydedebilirsin.
Abi valla çok yardımcı oldun ben her yama yaptığımda kayıtlı oyundan devam edemiyordum o yüzden makineleri sıfırla diyordum o zaman da makineler istedğim yerde başlıyamıyodu, o yüzden ikide bir yerlerini değiştiriyodum.O kadar yardımcı oldun ki anlatamam + rep veriyorum ve teşekkür ediyorum