Sticker'ıda Yapıştırvedik Gari..!!! :D

Ynt: Sticker'ıda Yapıştırvedik Gari..!!! :D

kubilay07 link=topic=71082.msg817301#msg817301 date=1388155015' Alıntı:
Bugün Sanayiye Doğru Bi Gittim Amacım Hem Traktörü Yıkatmak-Yağlatmak,Çamurlukları Branda İle Kaplatmak Ve Plakaları Taktırtmaktı Fakat Bir Kez Daha Anladım Memlekette Esnaf Kalmamış Yıkamacı Çok Kalabalıktı Araya Falan Sıkıştırıp Yağlatamasam Da Üstün Körü Kirini Tozunu Yıkattık Sıra Döşemeciye Geldi Fakat Bugün Hava Kapalı Diye Yapmadı Ne Alakaysa Artık Sanırım İşine Gelmedi Çalışmak Para Kazanmak Sıra Plaka Taktırmaya Geldi Arka Plakalık Hazır Olduğundan Hemen Deldirip Yerine Monteledik Ön Tarafta Plakalık Olmadığından Ön Ağırlıklara Monteli Birşey Yaptırmayı Düşünüyodum Oda Torna Tezgahı Dolu Diyerek Kibarca Şutladı Ben Biraz Sinirlenmiş Birazda Size Esnaf Diye İş Yaptıranı ... Diye Diye Merkeze Geldim Bi Reklamcıya Gittim Ve Trakkulüp Sticker ' ını Yaptırdım Sağolsunlar Kalabalık Olmasına Rağmen Küçük Ve Çetrefilli İş Diye Hiç Burun Kıvırmadılar Yaklaşık 15 Dakikada Yaptırdım 5 Adet Sticker İçin 20 Lira Ödedim Ve Eve Geldim Hemen Yapıştırdım Buyrun Fotoğraflar... :)

Geçen Gün Ki Domates Hasadından Kalmış Araya Kaynayıversin Dedim..

ensd.jpg

Ve Trakkulüp Sticker ' ı En Uygun Yerin Depoya Yapıştırmak Olacağını Düşündüm(Not:plaka Oraya Takılı Değil ;D)
Sticker Bas-kes Makina İle Yapılmadı Çift katmanlı Folyo Kesim Yapıldı
1.Katman Anahat Vermek İçin Beyaz Renk İle
2.Katman Kırmızı Folyodan Kesim
Sonra 2.Katmanı Beyaz Folyodan Kesilen Katmanın Üzerine Yapıştırıyolar Ve Bize Teslim Ediyorlar
Bizede Sticker ' ı Yapıştırmak Kalıyor Bas-keslerde Yaşanan Yıkandıkça Solma Sıkıntısı Yok Ve Daha Uzun Ömürlü....

63ju.jpg

Gayet Güzel Durdu

d8b0.jpg

Şimdi Dikkat Ettimde Bilgisayar maharetiyle yapıştırmış Gibi Durmuş :D

0y98.jpg

9pmb.jpg

Plakamızıda Dakıvedik Gari... ;D ;D

9wlb.jpg

Yatay Konumdaki Rops İçin Tepe Lambası Çalışmam 260 ' da İyi Duruyodu Bunda Bi Değişik Durdu ;D

e1ep.jpg
KamilAydın link=topic=71082.msg817355#msg817355 date=1388158660' Alıntı:
güzel olmuş eline sağlık daha ben yapıştırıcam bi türlü vakit bulamadım :))
KamilAydın link=topic=71082.msg817355#msg817355 date=1388158660' Alıntı:
güzel olmuş eline sağlık daha ben yapıştırıcam bi türlü vakit bulamadım :))
abi ben daha yenı uyeyım bırı bana bu logo ısını anlatabılırmı acaba neyın nesı guzel duruyo bende yapıstırmak ıstıyorumda anlatırsanız sevinirim

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt