Sticker'ıda Yapıştırvedik Gari..!!! :D

Ynt: Sticker'ıda Yapıştırvedik Gari..!!! :D

güzel paylaşım kubilay& motor dar mida o kollar bükùmlü& bunun rampaları da ıyidır

GENÇ EYMIRLİ link=topic=71082.msg817404#msg817404 date=1388162463' Alıntı:
güzel paylaşım kubilay& motor dar mida o kollar bükùmlü& bunun rampaları da ıyidır

teşekkürler :) avrupa modeli olan t5030b lerin yerli üretimi avrupa modellerinde de bu şekilde.dar değil o bükümlü olan yerlerden 5 cm kadar yanlara açılabiliyor.sanırım değişik ekipmanlar için kullanım kolaylığı sağlanması amaçlanmış rampa konusuna gelince daha rodajı bitmedi fakat 4-5 ton yük ile III ' ün 2 si ile rampaları kolayca çıkıyor hatta çok devirleniyor fakat 3 e atınca bayılıyor öyle diyeyim :)

Güzel paylaşım. Sitemizde logocular baya arttı. Yakışmış, mazot deposuna bakıpta bu ne diye sorarlarsa. Böyle bir site var. Mazot sponsorum dersin. Üye sayımız artar...:D

tümosan 8095 link=topic=71082.msg817453#msg817453 date=1388165823' Alıntı:
hayırlı olsun,güzel olmuş.
ama depodan mazot akma işi olursa tez cıkar loğo.

saolasın abi :) deponun ağzı baya geniş olduğundan dolum anında yada sonrasında damlayacağını pek sanmam ama dediğin doğru :)

ÇeLişki_37 link=topic=71082.msg817454#msg817454 date=1388165855' Alıntı:
Yakışmış gerçekten...

saolasın dostum :)

alipasalierkan link=topic=71082.msg817455#msg817455 date=1388165873' Alıntı:
Güzel paylaşım. Sitemizde logocular baya arttı. Yakışmış, mazot deposuna bakıpta bu ne diye sorarlarsa. Böyle bir site var. Mazot sponsorum dersin. Üye sayımız artar...:D

teşekkürler :) mazot sponsoru dersek adminlerin işi yaş valla site kilitlenir :D

muhammedozturk link=topic=71082.msg817489#msg817489 date=1388169540' Alıntı:
nerden bulcaz bunu peki reklamcıya gidip netten mi indrttircez yoksa biz düzenleyip sadece o bascak mı?

linkini verdiğim konuda sticker ' ı bulabilirsiniz http://www.trakkulup.net/duyurular/trakkulup-stickeri/msg817224/#new oradaki png formatlı resmi flash belleğe atıp reklamcıya götürmeniz yeterli orada sticker olacak derseniz gerekeni yapacaktırlar...

Bugünde Sanayideydim Sevgili Forumdaşlarım Traktör Boştayken Şu Kalan İşleri Yaptırayım Dedim Sabah 10 Gibi Döşemeciye Gittim İşlem Saat 2 gibi Bitti Tam Yola Çıkacam Yağmur bastırdı Eve Yarım Saat Önce Sırılsıklam Geldim :D Ziyanı Yok :D Çamurlukları Ve Ön Tepe Lambasını ;D Mavi Çadır Brandası İle Sürücü Koltuğunuda Mavi Suni Deri İle Kaplattım Gayet Yakışıklı Oldu Gitmişken Ön Plakayıda Ön Ağırlıklara Montelettim Oda Ayrı Bi Duruş Yaptı ;D Islanmayaydım İyiydi De Oldu Bi Kere :D Buyrun Fotoğraflar :)

İlk Adım Kenarlardaki Plastikleri Söküyoruz...

2kzk.jpg

Ölçüler Alındı...

mmev.jpg

Şimdi Dikim İşlemi....

qnwg.jpg

Sonrada Dikilen Brandaları Yerlerine Taktık Ustaya Yardım Etmekten Fotoğraf Çekmeye Fırsatım Olmadı :D kusura Bakmayın :)

Gitmişken Ön Plakayı Da Taktırdım...Tepe Lambasına Üşümesin Diye Şapka Yaptırdım ;D ;D

vu4p.jpg

Buda Ani Bastıran Yağmur 3 Saat Bekledim Kesilir Diye Şansımdan Gittikçe Şiddetlendi :)
Gelen Sesler Yağmurun Sesi Güzel Yağıyo Mübarek...

https://www.youtube.com/watch?v=xnxxCUf5Bp8&feature=youtu.be

En Şiddetli Olduğu Dakikalar...

https://www.youtube.com/watch?v=mKzASzuke_g&feature=youtu.be

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt