Bosver pasam sen styrle mutlu ol sana baska laf anlatamam
fiat serisinin hepsini kullandım ama öyle boş degil her alanda.saol bn mutluyum zaten
Bosver pasam sen styrle mutlu ol sana baska laf anlatamam
Massey ferguson yada Fiat en azında hararet sıkıntısı olmaz ve steyr traktörler aşırı hantal ve kalıbının motoru değil ve diferansiyel arızası çok sık yapıyor
El traktoru gormeyen kendininkini dozer sanir
El traktörüde kullandım çok takılma oraya sen çit çekerde kullandık mf sinide bindik başağınada bindik 70 56 66 sınada bindik hantal dediğin traktörde kaç vites seçeneği var bak bakim
73 de 4 lü pulluk takılıysa normal [emoji28]
Traktore taktiğin pulluk küçük yada büyük olursa traktör kasılır gitmez 2li 14 pulluk küçük geldiğinden gitmemesi çekmemesi normal16 ileri 8 geri var tam buçuklu şanzıman ama motoru motor olmadıktan sonra her tarafı steyr olsa ne olur az biraz sıkıştırdığında hararet yapan 55 beygir tek çeker motor ayarında olan bi motor babamın dediği gibi ben kesinlikle kapıdan içeriye sokmam kullandın mı dersen zamanında piyasayada çalışan şöför olduğum için çok kullanmam sadece şunu söyleyeyim 165 massey 2li 14 numara darı anızında 8073 steyr i bastırıyor bana daha ne anlatıyorsunuz
Traktore taktiğin pulluk küçük yada büyük olursa traktör kasılır gitmez 2li 14 pulluk küçük geldiğinden gitmemesi çekmemesi normal
Sen traktor surmekten tarla surmekten fizik kurallarindan ciftcilikten anladigina eminmisin ve senin yasin kac yaw
yaşım 25 ve fiziktende anlarım tarla surmektende.ben düşüncemi savunuyorum aksini iddia edyorsan kanıtla bende sana sonuna kadar inanıyım
2li 14 numara kucuk geliyorsa swnin steyr e 4 lu donerli 14 takalimda daha cok gitsin
Senin yasin kadar steyr kullandim tamam senin esegin erkek olsun senin dedigin olsun
16 ileri 8 geri var tam buçuklu şanzıman ama motoru motor olmadıktan sonra her tarafı steyr olsa ne olur az biraz sıkıştırdığında hararet yapan 55 beygir tek çeker motor ayarında olan bi motor babamın dediği gibi ben kesinlikle kapıdan içeriye sokmam kullandın mı dersen zamanında piyasayada çalışan şöför olduğum için çok kullanmam sadece şunu söyleyeyim 165 massey 2li 14 numara darı anızında 8073 steyr i bastırıyor bana daha ne anlatıyorsunuz