semih bu konuda hangi konularda merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin.ben iddia ediyorum eğer sitede keşan civarından insan varsa 70 bg motorunu getirsin deneyelim.bizdeki motor 84 model 8073.steyrlar önceleri çeltikçi motoruydular.daha sonra çigçekerler çıkınca geri planda kaldı.piyasada steyrdan az yakan motor varmıdır bilemiyorum.şu HARARET yapıyor diyen arkadaşlara sesleniyorum.motor kullanmayı bilmeyen adam steyra hararet yaptırır.bizde niye hararet yapmıyor bu motor onu anlamıyorum.yazın 40 derecede 2li 24 no pulluklarla tarla sürüyoruz(kara kepir).hararet yeşilde kalıyor.vitesleri ayrı bir güzellik.motorda 4 ana vites var.ayrıca ilergeri vede buçuk vites koluda çok kolaylık sağlıyor.aynı levyeli motorlar gibi ileri at geri gitsin.geri çek ileri gitsin.sağa çek ileri it buçuğa girsin
karışık mı oldu ne.valla bu bayırlarda bayılma işine gelinc 13 ton alan römork vede 8 ton alan römork arka arkaya takılı iken 2 sinde toplam 10 tona yakın buğday vardı.(tohumluk ayırdığımız için 2 römork)45 derece eğimli bayırda 3 takviye birde vn ile hiç bayılmadan çıktı.kendim denedim 3 ton yük ile tarlada takviyesiz 4. vitesle kalktım.motor gitti baktım dedem bağırıyor uzaktan 3 aldım tam gaz gittim.steyr anlatmakla bitmez.yazın istiyorsan gel keşana bin bizim motora farkı gör.biz motoru satmak istiyoruz nedeni bnm çifçeker motor merakım.bakalım ne olacak