ST 4.12 Çıktı !!! DEMO İÇİN TIKLAYINIZ...

Ynt: ST 4.07 Çıktı !!! DEMO İÇİN TIKLAYINIZ...

Melih BOLSU link=topic=5213.msg54165#msg54165 date=1214903326' Alıntı:
Kotanızı kullanmayı iyi bilin, daha ayın başı kotam yarı oldu diyorsun. Ben ne yapabilirim senin kotana, bu oyunla dolacak hali yok. 100 MB ' lik oyun kimsenin kotasını doldurmaz.

seninki dolmuş :D :D :D
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

[glow=red,2,300]Ya siz ne kadar ukela,sinir bir insansınız...Mustafa ya hak vermemek elde değil buraya kadar zor zabdettim kendimi...Kendinizi kollayın ona göre sabır sabır bir yere kadar...Okumanız yazmanız yok burda ne işiniz var....[/glow]

ST 4.08 olmuş şimdi de. Ayrıca boyutu da 100 MB ' ye düşmüş. :) Sonu ne olacak hadi hayırlısı bakalım. Kotası bol olan bir indirsin bi incelesin bakalım bir fark var mı?

Resmi sitesinde yazdığına göre araba ve kamyonda bir hatayı gidermişler.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=5213.msg54637#msg54637 date=1215021997' Alıntı:
ST 4.08 olmuş şimdi de. Ayrıca boyutu da 100 MB ' ye düşmüş. :) Sonu ne olacak hadi hayırlısı bakalım. Kotası bol olan bir indirsin bi incelesin bakalım bir fark var mı?
Çalışmaz amma ben yinede bir indiriyim :) Belki çalışır :)

ben şimdi baktım ama pek bi değişiklik yo sadece kamyonda değişiklik var yazıo bildiğiniz gibi kamyona binemiyoruz o yüzden bi şey söyleyemiyce

Hayatımda gördüğüm en kıl oyun. 4.06 yüklenmemişti bende, 4.07 yüklendi. Şimdi 4.08 ' de yüklenmiyor. Yükleyenlere bir kaç sorum olacak, cevap verirseniz çok sevinirim.

Arabayı satın alıp binebiliyorsunuz. Satın alıp bir binin, eskisinden bir değişikliği var mı? Birde arabaya combine ekipmanlar, römork falan takılabiliyordu hala takılıyor mu bir bakar mısınız?

Cumartesi 4.09 Pazartesi 4.10......Böyle uzayıp gidecek galiba.tam sürüm de 4.50 de falan gelir artık. :D

Evet öyle olacak, çünkü oyunun gelecek serisinde Fendt 936 ' da olacak ve şarap(sanırım üzümü kastediyorlar) işletmeciliğinden de söz ediliyordu eğer ben yanlış anlamadıysam. Onlarında olması lazım, onlarda yakında çıkarsa bu 4.66 ' ya kadar gider. Sonrada bir 4.66f serisi çıkarıp son bulur. :)

Ynt: ST 4.08 Çıktı !!! DEMO İÇİN TIKLAYINIZ...

Bugün LS 2008 ' in videolarını izledim, harbiden biz ST ile oynarken kutularla oynuyoruz sanki. Ne gölge ne efekt, hiç bişey yok. Motorun önünün kalkması, patinaj çekmesi, zıplaması, ağırlığa göre tepki vermesi, hendekler falan mükemmel ya. Sırf o oyun için yeni pc alacağım.

istersen mustafa bikaç resim çekip koyabilirim dediğim gibi st deki oynanabilirlik ls deki grafiklendime birleşicek süper bir oyun ortaya çıkıcaktır eminim

dennizs link=topic=5213.msg54679#msg54679 date=1215031317' Alıntı:
istersen mustafa bikaç resim çekip koyabilirim dediğim gibi st deki oynanabilirlik ls deki grafiklendime birleşicek süper bir oyun ortaya çıkıcaktır eminim

Olabilir, şöyle can alıcı resimlerden biraz.

ok biraz önce nazar değdirdim sanırım oyuna :) pc kapandı biraz sonra gelior resimler

dennizs link=topic=5213.msg54683#msg54683 date=1215031893' Alıntı:
ok biraz önce nazar değdirdim sanırım oyuna :) pc kapandı biraz sonra gelior resimler

:) Etkileyici fotolar olsun. ST ' de göremeyeceğimiz türden fotolar istiyoruz.

foto çekemiyorum :( print screen tuşuna basıyorum fakat winds ekranım çıkıo bi anlam veremedim. ama video deniorum