Neden DEUTZ kullanıyorki gitsin kendi motorunu taksın
Neden DEUTZ kullanıyorki gitsin kendi motorunu taksın
Kardeş biraz yavaş at ya yaptiginiz sürüm 10cm derinlik yada sizin motor özel uretim 5 li 14 pullukla nasıl 1.2 yakacak yada siz yanlış hesapliyorsunuz en az 1.4 yakar o pullukla duzgun surum yaparsan tabiErkunt 100 tavini bulursa 1.2 cok sert olup patinaja duserse 1.5 i geçmiyor 5li 14inç yayliyla
Kardeş biraz yavaş at ya yaptiginiz sürüm 10cm derinlik yada sizin motor özel uretim 5 li 14 pullukla nasıl 1.2 yakacak yada siz yanlış hesapliyorsunuz en az 1.4 yakar o pullukla duzgun surum yaparsan tabi
Aynen öyle burda konuşuyolar yok torku düşük yok bunu düşük abi madem düşükte piyasanın yüzde 55'i MF'imiş bu milletin hepsimi geri zekalı traktörden anlamaz
fendt sisu kullanmıyor ki...fendt man motoru kullanıyor..FENDT AGCO'nun bünyesinde bi marka SİSU motoruda AGCO satın aldı hatta AGCO POWER motor olarakta kullanılıyor ismi. Masseyin 240-240s-2600-5400 serileri hariç bütün traktörlerinde AGCO POWER motor var fendtdede olması gerekir diye düşünüyorum
Fendt 200 ve 300 serisinde agco sisu 500 700 800 ve 900 serisinde Deutz 1000 serisinde man motoru kullanıyor. Eski serilerde MWM motor kullanıyordu.fendt sisu kullanmıyor ki...fendt man motoru kullanıyor..