SİZİN TRAKTÖRLER DÖNÜME NE KADAR MAZOT YAKAR PULLUKTA

FENDT AGCO'nun bünyesinde bi marka SİSU motoruda AGCO satın aldı hatta AGCO POWER motor olarakta kullanılıyor ismi. Masseyin 240-240s-2600-5400 serileri hariç bütün traktörlerinde AGCO POWER motor var fendtdede olması gerekir diye düşünüyorum

Dünyanın en iyi traktör markasından birine 15 sene öncesi olmayan bir motoru kullansın diyorsun. Deutz a ne olmuş ki? 5410 iyi traktör gerçekten ama fazla ağır ve hantal ve gerçekten pahalı. 75 beygir bir traktör biraz hafif olması gerekirki kasayı kaldırsın az yaksın.

Yakiti bu sene ölçtum. intercooler taktırdık 5410a topraklar sertti 5li 11 inç pullukta yaklasik 7 8 km hızla 2500 metrekarede 3.5 3.75 litre yakti. Gucunden de hic korkmayin benim paylaşımlarima bakabilirsiniz. 5li pulluk, 11li cizel patlatan, 310 alabora, 24lu disk tiller kullanıyoruz. Baska sormak istediginiz birşey varsa yardimci olurum.

Kardeş biraz yavaş at ya yaptiginiz sürüm 10cm derinlik yada sizin motor özel uretim 5 li 14 pullukla nasıl 1.2 yakacak yada siz yanlış hesapliyorsunuz en az 1.4 yakar o pullukla duzgun surum yaparsan tabi

Yorumuna katılıyorum ben 5625 e Mısır yerinde 3,14 takıyorum derin sürmek için , trakya toprağı ağır oluyor öyle 4,12 falan bile ağır geliyor süren kişilerde bi karıştan az sürüyor ... ben 3,14 ile dönüme 2.5 3 lt falan yakıyorum boğulmadan gitmesine rağmen .. o 1.2 1.5 falan çok komik rakamlar ya da bizim ki çok yakıyor ne bileyim.

Aynen öyle burda konuşuyolar yok torku düşük yok bunu düşük abi madem düşükte piyasanın yüzde 55'i MF'imiş bu milletin hepsimi geri zekalı traktörden anlamaz

Sen buraya konu açtın yakıt için ama bakıyorum millete hakarete başladın ... burda sana cevap veren adamlar traktörlerin paşalarını kullanıyorlar senin laflara bak hele.. buraya yazardın 5410 nasıl diye isteyen yazardı sende eyvallah der geçerdin. Yaşını bilmiyorum ama böyle ufak şeylerle millete sallama senin ne alacağın kimsenin umrunda değil rahat ol.

Eski konu ama tt65 1.25-1.5 arası yakar pullukta gerektigi kadar batar topraktan topraga ,soforden şoföre yakit degisir en basta alet ayarini dogru yapmali

Abi 1.2 için kumsalı sürmek lazım bizde McCormick var ortalama 1.5 yakıyor TD 100 hattat 4090 Tümosan 8095 denendi aşağı yukarı en az bizimki yakıyor tumosanlada çok bı fark yok pulluklar 5li 14