sizce hangi tümo yakısklı

Ynt: sizce hangi tümo yakısklı

bn valtracıyım ama inanın tümoson gördümü durup bakıorum çok yakışıklı

ramazan ak link=topic=4669.msg49032#msg49032 date=1213468440' Alıntı:
65/46 lar 87 modelleri avrupa montaj 88/89modelleri yerli kalite yi gozumle goruyom avrupa montaj samanda tarlada hic durmuyor ve anahtar degmedi enistemde var ama yerlide komsuda var oda memmmun degil .kim istemez ulkesinin malini kullanmayi tumosanin bir avrupa kalitesi olmasini

ya arkadaşım sen ne diyorsun ya bende 55-46 var 88 model tümosan motor senin avrupa motorlarınla değişmem daha hiç anahtar degmedi sıfır aldık daha hala kullanıyoruz.heryeri orjinal.
Bak sana bişey anlatayım:
geçen sene pancarı kazdık bizim burada sazak istasyonu var oraya götürüyoruz pancarları neyse biz arkadaştan bir tane 4 tekerli (4 tonluk) aldık artı bide bizim iki tekerli (bizim iki tekerlide ilave tahtaları ile 4.5 - 5 ton sarılı) yola cıktık gidiyoruz baya bi gittikten sonra önümüze mf 3.075 (ithal değil ama motoru ithal) ondada 2 tane 4 tekerli var ama görseniz nasıl bagırıyor sonra biz bunu solladık sonra adam naptı ne etti bilmiyorum..

bizim çevre köylerde uzun süredir kullanan var hiç bir sorun çıkarmadan geçen köyümüzde aldı hemen kapı komşumuz ben kullandım çok güzel tarlada çekişide güzel sorun çıkarmadı bu 2. senesi daha 10 senede çıkaracak gibi durmuyor

tumo ben de var 11 senedır kullanıyorum  mf 285 taktık surudum ne arzası yapacak varsa gel italle kapısalım tumo efsane
sane yazacak

bence her ikı kasasıda güzel yakısıklı benımde 82 80 dt turbolu var bence tümosan 100 numara bır motur

biladerim traktörün gercekten ğüzel olmuş allah nazardan saklasın traktörü kaça aldın kaç model traktörün senin

TÜMOSANA TOPLAMA DİYEN ARKADAŞLAR!!! SAĞDAN SOLDAN DUYDUĞUNUZ YALAN YANLIŞ BİLGİLERİNİZİ BURADA PAYLAŞMAYINIZ.DAYANAĞINIZI GÖSTERİNİZ YADA BELGELEYİNİZ.FİATIN BİRKAÇ GURUBUNDA DAHİ TÜMOSAN MOTOR VARDIR ÜZERİNDE.UZUN YILLARDA KOÇA MOTOR VERMİŞTİR.PAKİSTANA UZUN BİR DÖNEM BLOK SATIŞLARI YAPILMIŞTIR.VE ŞUAN DÖKÜM KISMI YAPILMA AŞAMASINDADIR VE DÖKÜM İÇİN GEREKLİ TESİS VE MAKİNALAR KURULMUŞTUR.DÖKÜMÜNÜDE KENDİSİ YAPACAK.TEKRAR BELİRTME İHTİYACI HİSSEDİYORUM TÜMOSAN NE ÇAKMA NE TOPLAMADIR.ARKASIDA MOTORUDA ŞANZUMANIDA BİRDİR.

same deutz ve lombarghını toplama degıldır her parcası kebdı fabrıkasında uretıler bunun için zaten teknoloji liderıdır avrupanın(same) saygılar