Ynt: sizce hangi tümo yakısklı
Tedarikçi firmaya sen emir vermiyorsun ki, onlar yapabildiğinin en iyisini yapar sende kullanırsın. Zaten ilgi alanı belli, sürekli onun üzerine çalışır. Aynı bilgisayar örneğini verdiğim gibi. Şimdi bir Asus markası gidipte Intel ' e bana şöyle GHZ işlemci yap demez, Intel yapabildiğinin en iyisini yapar Asus ' unda işine gelirse kullanır. İşine gelmezse gider başka bir firmanınkini kullanır. O firmada yapabildiğinin en iyisini yapmıştıri. Benim dikkat çekmek istediğim nokta Tümosan ' ın sağlam yada kötü olması değil, toplama maldan hayır gelmez lafının bu devir için kullanılmasına karşıyım.
Tümosan meselesine gelince, sürekli mesajlarınızı takip ediyorum hep Tümosan ' a karşı bir antipati var. Kullanmadıysanız bence kötülemeyin, millete bakmayın. Şu aldı 2 günde geri verdi, yok şu çok yakıyor dedi vs. Bunların doğruluk pay tartışılır. En iyisi güzelce deneyin ondan sonra kötüleyin. Tabiki bir NH yada Fiat ' la karşılaştırılmaz ama o kadar da kalitesiz bir ürün değil. Bizzat her işi yaptım üzerinde, gayet tatmin edici bir makinedir bana göre.