sizce hangi tümo yakısklı

Ynt: sizce hangi tümo yakısklı

tamam ama kalitesini dusurmez birmal bir marka olmak emek ister tedarikci firmalarda o kalitede olmali sen tedarikciye kalite uret dersen uretir bana ucuz olsun dersen onuda uretir .marka demek kalite demek

Tedarikçi firmaya sen emir vermiyorsun ki, onlar yapabildiğinin en iyisini yapar sende kullanırsın. Zaten ilgi alanı belli, sürekli onun üzerine çalışır. Aynı bilgisayar örneğini verdiğim gibi. Şimdi bir Asus markası gidipte Intel ' e bana şöyle GHZ işlemci yap demez, Intel yapabildiğinin en iyisini yapar Asus ' unda işine gelirse kullanır. İşine gelmezse gider başka bir firmanınkini kullanır. O firmada yapabildiğinin en iyisini yapmıştıri. Benim dikkat çekmek istediğim nokta Tümosan ' ın sağlam yada kötü olması değil, toplama maldan hayır gelmez lafının bu devir için kullanılmasına karşıyım.

Tümosan meselesine gelince, sürekli mesajlarınızı takip ediyorum hep Tümosan ' a karşı bir antipati var. Kullanmadıysanız bence kötülemeyin, millete bakmayın. Şu aldı 2 günde geri verdi, yok şu çok yakıyor dedi vs. Bunların doğruluk pay tartışılır. En iyisi güzelce deneyin ondan sonra kötüleyin. Tabiki bir NH yada Fiat ' la karşılaştırılmaz ama o kadar da kalitesiz bir ürün değil. Bizzat her işi yaptım üzerinde, gayet tatmin edici bir makinedir bana göre.

koyde gordum alanlari ve soylediklerini duydum .hic surmuslugum yok .iste konu burda iyi tedarikci iyi para ya uretim yapar ucuz olandan kalite beklenmez .fiatin motorlari mesale fiat olanmi iyi iveco olanmi elbette iveco bayiden satin alarken traktoru avrupa montaj dedinmi fiati artiyor sebeb ne kalite iscilik parca

65/46 lar 87 modelleri avrupa montaj 88/89modelleri yerli kalite yi gozumle goruyom avrupa montaj samanda tarlada hic durmuyor ve anahtar degmedi enistemde var ama yerlide komsuda var oda memmmun degil .kim istemez ulkesinin malini kullanmayi tumosanin bir avrupa kalitesi olmasini

güzel resimler
traktörün bütün parçalarını tek bi marka üretmiye kalkarsa türk-fıatın 50 katı büyüklüğünde bi fabrika açmak gerekir bu fabrikada 500 den fazla bölüm olması lazım
biri cam biri kapı kolu biriradyatör biri şanzıman biri motor vs. üretmesi lazım

arkadaşlar aramızda gevur yapımı varmı acaba adamlar maşallah herşeyin hilesizini yapıyor eminim insanında hilesizini yapıyorlardır

mecburmuyuz sevmeye sen sev birkactane daha al .ben para veriyorum onun icin kalite ararim .kagit vermiyom para para veriyom

kardesim sevmek zorunda tabi değilsin almak zorundada değil bnim demek istediğim köyünde 2-3 kişi tumo alıp sattı diye tumo kötü olacak diye bişi yok adamlar belki borcunu ödeyemedi tekrar sıfır traktör alıp borcu bi sene ileri attı nerden bileceksin ki

Dostum sen önce O güzel tümo ya bi alt çeki yaptır. Ayrıca bizim Kamil abinin Tümo daha yakışıklı. saygılar.

onun alt cekisi war ayrıca bn kullanmıyorm trktörü sadece balyada kullanıodk traktörü de sattm ve su kamilin motoru görelim de sewelim....
hadi hadi meleğim gelde görelim falan filan......... hahahaha

Yok kardeşim Senin Tümoda yakışıklı ama sen bu Tümo en kısa zamanda bir tanponda yaptır neme lazım biri gelir önden çarpar mazallah yazık Tümo ya.

yeni nesil tümosan ın ön çeker ( ön dingil ) asılma, tutunma kabiliyetini takdir ediyorum..saygılar....