SİZCE ÇİFTÇİ MAZOTU 1.5 LİRA OLUR MU?

Ynt: SİZCE ÇİFTÇİ MAZOTU 1.5 LİRA OLUR MU?

bulamıyor mu bulmak istemiyor mu? meseleye bakış açısı ne yönetenlerin çok mu zor gerçekden ;) düşündürücü...

beyler sizin oralarda nasıldır bilmem ama burdaki bugdauı sattıgımız fiyat peşin ise 600-700 arası eger vadeliyse de 700-800 arası bu fiyatlarla bugdayını satıp gecinecek çiftçi görmedim de duymadım da ... ekim ayında sıfır bugday aldım 1 tl den hadi buyrun bakalım ortalama dönümdede aldığım bugday 400 kg

Çiftçinin cks sistemi beyanı ve tarım yaptığı bölgede harcadığı mazot miktarı dikkate alınıp o oranda mazot bedeli subvanse edilebilir bu gün uçak yakıtı gemi yakıtı ucuz veriliyor ülkemizde çiftçiye tek kalem destek verilmeli oda mazot olmalı bu gün avrupada ki çiftçiyle aynı şartlarda rekabet edemiyoruz şeker pancarı ndan bioetanol dan mazot da ayrıca bir çözümdür

çok güzel sorunsuz şekilde verilir.adam haklı verir yatda katda elmesda sarayda kaynak varsa bunda da olur..