hiç duymadım sıvı taban gübresini
Bazı videolarda anızın üzerine sıvı gübre atıyorlar. Açıklamada sıvı gübreleme yazıyor. Sonra da tarlayı sürüyorlar. Orada gördüm.
tam olarak ne gübresi bilmiyorum yanlış yorumlamayayım
Topraktaki mikroorganizmalar çalışmasi anızı kolayca parçalaması için azota ihtiyaç duyarlar.Çünkü azot mikroorganizmaların besinlerinden birisidir.Tarladaki anıza azot uygulayıp karıştırırsanız mikroorganizmalar anıza hücum ederek kısa sürede parçalarlar.Bu videodada üreyi suda eritip anızın parçalanması için uygulama yapılıyor olabilir
denemek lazım
Olmaz boşuna denemeyin.Taban gübresinin kullanım amacı yavaş yavaş eriyip bitkiye uzun dönem boyunca besin sağlamasıdır.Faydası olacak olsaydı dap yerine her yerde map gübresi kullanılırdı.Mapin hem fosfor oranı yüksek hemde suda çözünür formda.Bu haftasonu arpa ekmeye gideceğim. dap ı eritip ekimden sonra üstüne ilaç makinası ile atsam nasıl olur? fikir verecek var mı? hem böylece yağmur yağmaz ise yakma ihtimali de kalmaz.
Bu haftasonu arpa ekmeye gideceğim. dap ı eritip ekimden sonra üstüne ilaç makinası ile atsam nasıl olur? fikir verecek var mı? hem böylece yağmur yağmaz ise yakma ihtimali de kalmaz.
Acaba fiyat ve dekara ne kadsr kullanacaksınız kimyasal gübre de verecek misinizBu sene silajlik mısırın bir kısmını sıvı taban gübresi kullanarak ekeceğim.
Konuyu hizli paylasima tasidimAcaba fiyat ve dekara ne kadsr kullanacaksınız kimyasal gübre de verecek misiniz
Ustam ne zaman aldiniz bunuKonuyu hizli paylasima tasidim
Rica etsem ordan yazar misiniz
Daha cok kullanici goruyor
(Kimyasal gubre kullanmayacagim. Dekara 3 litre. 20 litresi 1250 tl)