Bulunduğumuz bölgede bi çiftlikte şerbet şekilde hayvan gübresi var bunun için sıvı gübre dağıtma römorku alıp çiftliğin sıvı gübresini değerlendirmek istiyoruz sıvı gübrenin faydası olur mu yorumlarınızı bekliyorum
suni gübre vermiş gibi olur verimi elbette artırır.
ustam sıvı gübre attığında yayılıyor ince bir tabaka halinde yayılıyor boş tarlaya atın bir kaç ay bekletip yandımı sürünMesela yanmş katı hayvan gübresi gbi ile faydası aynı olur mu
ustam sıvı gübre attığında yayılıyor ince bir tabaka halinde yayılıyor boş tarlaya atın bir kaç ay bekletip yandımı sürün
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ustam ben kendim hiç uygulamadım ama dikkat edilmesi gereken birşey var henüz taze iken fermante olmamış durumdayken sürüp ekerseniz ürünü resmen yakar tarlanızıTeşekkürler yani yatırım yapıp o çiftliğin gübresini sürekli çekicez kendi arazimize inşallah faydasını görürüz
ustam ben kendim hiç uygulamadım ama dikkat edilmesi gereken birşey var henüz taze iken fermante olmamış durumdayken sürüp ekerseniz ürünü resmen yakar tarlanızı
atınca beklet ustam o videoda döktüğümüz yer hala sürülmedi toprak tavi iyi olmasına rağmen arkadaş sürmedi karaçim ekicek gübre yansın diye bekletiyoGübre çukurunda 2 ay kadar filan bekletiliyo sanırım o zmn çukurda fermante oluyo yada attıktan sonra beklemek oda olabilir sağolun düşünceleriniz için
ustam sürülmüş yerede atsanız belli bir süre beklemesi gerek hayvan gübresi verimi çok iyi etkiliyor toprağa iyi karıştığından emin olun öbekli olmasın sorun çıkmaz vede etkisi dört beş yıl gidiyor sürülmüşe gübre yayınca toprağı iyice karıştırın ürün mazot masrafını kapatacaktırBide mesela kışın da tarla gübrelememiz gerekiyo kışın atıp ilk yazın dizelle mi karıştırsak sürülmş yerede atıcaz yeri gelicek Veya tekrardan sürmemiz gerekiyo mu
ne gibi sorun olur ustamVideodaki tarlaya atarsanız zararı olur. Ama belirli oranlarda atarsanız faydasını göreceğinize eminim. Olmadı danışın ziraat mühendisine.
Videodaki tarlaya atarsanız zararı olur. Ama belirli oranlarda atarsanız faydasını göreceğinize eminim. Olmadı danışın ziraat mühendisine.
Yakar mahsülü.
ustam tarladaki mahsul değil yabani otYakar mahsülü.
Bunun uygulaması ürün çıkıp 15 cm civarı olduğunda uygulama yapılıyor bildiğim. Bu evrede bu şekilde yapılırsa zannımca yakar. Kesin olarak bildiğimden değil. Sadece tahmin yürütüyorum. Belirli oranlarda atılması gerektiğini düşünüyorum.ustam tarladaki mahsul değil yabani ot
mayıs ayında gübreledik.
üzerindeki otu biçip temizledi eylülden öncede ekilmez önceki yıllar atılan tarlalarda ürün yanma sorunu olmadı