sıvı gübreler

Ynt: sıvı gübreler

Organik tavuk gübresi üretimi yapmaktayız. Talaş+tavuk gübresi. Bağlantı kurmak için ekoldosyalar @ gmail.com Trabzon

masseysuper90 link=topic=17254.msg264977#msg264977 date=1269948365' Alıntı:
Ne bulursanız deneyin para çok TÜRK ÇİFTÇİSİ nde....Yanında bu işin uzmanı var ona inanmaz bilmem ne TV söyledi diye alırda alır sonrada faydası olmadı der.
Bilinçli yapmak lazım tahlil ettireceksin N P K ve diğer minerallerden ne laımsa o oranda atacaksın.Paranı yabana saçmayacaksın benim bildiğim ve uyguladığım bu.
En az su(bitkinin ihtiyacını karşılayacak kadar) en az gübre bol ürün mantığı benimki.
Eskiden hattı kurduğum zaman 8 saat su veriyordum 120 kg gübre atıyordum 7 ton u alamıyordum.Geçen sene 4 saat su ve 70 kg gübreyle 8 ton net pancar aldım.Aynen bu senede devam edeceğim.
eskiden yerli tohum vardı ital tohum çıkalı tonajlar yukarı çıktı.

şeker pancarında denediğim maxpan isimli gübre kullandım.hatta aynı tarlanın yarısına attım diğer yarısına atmadım.sökerken bile belli ettti.attıgım yer 1ton ve 1.5 polar fark attı.