Şakiroğlundan fiyat aldınızmı ?Konya duyduysanız kaşınhanı mevki bnde öyle düşünüyorum ama baya tuzlu geldi bana
Şakiroğlundan fiyat aldınızmı ?Konya duyduysanız kaşınhanı mevki bnde öyle düşünüyorum ama baya tuzlu geldi bana
Şakiroğlundan fiyat aldınızmı ?
Fimaks ın bölge bayii orası ordan fiat almadan almayin derim niyetiniz varsa bir an önce alın kayseride 42 bin dediler banada burdaki john deree bayii şakiroğlundan 5 tane makina getirdi 36 binden verdi ne kadar çok siparis verirse fabrika fiyati aşaği cekiyor yılda 3 makina satanla 10 makina satanin fiyatlari bir değilYok almadım bir yere sordum Aydemir’e sordum
Fimaks ın bölge bayii orası ordan fiat almadan almayin derim niyetiniz varsa bir an önce alın kayseride 42 bin dediler banada burdaki john deree bayii şakiroğlundan 5 tane makina getirdi 36 binden verdi ne kadar çok siparis verirse fabrika fiyati aşaği cekiyor yılda 3 makina satanla 10 makina satanin fiyatlari bir değil
160 /180 hp ye bak casenin 4 sira al casede opsiyon geri işleri icin çif direksiyon sistemi var diye biliyorumAnladım yarında ordan fiyat alıyım niyetim var case maxxum 110 var 3 sıra nasıl olur sence
160 /180 hp ye bak casenin 4 sira al casede opsiyon geri işleri icin çif direksiyon sistemi var diye biliyorum