Dönümde 19 ton veren mısır nasıl bişey arkadaş... 6-7 tonu zor buluyoz bizKendi işinde ise olur 90 lık tumosana takıyorlar burda dölüm de 19 ton veren Mısır’ı iyi biçiyor ama biraz üstü mısırda kaçırmaya başlıyor traktör yemediği için makine kayış yakıyor
Dönümde 19 ton veren mısır nasıl bişey arkadaş... 6-7 tonu zor buluyoz biz
Bnde case maxxum 110 a takmayı düşünüyorum sizce nasıl olur fimaks
Motor duymadan gider, verimler yüksekmiş, uyumlu çalışacağını düşünüyorum.TD110 110 hp 430 n.m., Maxxum 110 130 hp 590 n.m. motor gücü olarak %25 daha fazla. Makine sesini dinleyerek çalışırsınız, motoru dinlemeye gerek yok.
Pardon donumde 19 ton veren Mısır'ın cinsi nedir bilgi verirsen sevinirimKendi işinde ise olur 90 lık tumosana takıyorlar burda dölüm de 19 ton veren Mısır’ı iyi biçiyor ama biraz üstü mısırda kaçırmaya başlıyor traktör yemediği için makine kayış yakıyor
Pardon donumde 19 ton veren Mısır'ın cinsi nedir bilgi verirsen sevinirim
Bu değer 1000m2 alandan mı 2500m2 alandan mı alındıDrakma Sygenta 22 ton alıyoruz en fazla pıonerr ekiyoruz oda 22 ton aldık en fazla
Bu değer 1000m2 alandan mı 2500m2 alandan mı alındı
Sira bağimsizda kullanacaksan illaki piyasa iside olur makinayi yatirma ille erkunt olacaksa 105 e+ al formda kullanan arkadaşimiz var luks serisinden biz randuman alamadik bende simdi 92 hp claas axos 330 cx var gayet guzel calisiyorum bu sene 600 dekar yer biçtim 540 eco ya taktim 17 gazida verdim yapistir gitsin yakitta iydi ortalama 5 litre dekarda
Ben fimaks kullaniyorum çokta memnunumHangi marka makine
Ben fimaks kullaniyorum çokta memnunum
Şimdi nasil oldu bilmiyorum benim 2014 100 luks vardı kuyruk milinden yilmistik kut diye birakiyo makinaya pim kestiriyodu e ler mekanik oyle bi sıkinti olmuyoduLüks seriler e.lere göre daha devirli e lere 1.5 gaz fazla vermek lazım aynı devri elde edebilmek için
Bu tur makinalarda ikinci ele girme dıştan cok temizde gorunse içi ölüdur yer neresi bu arada ben ağustosta 36 bine aldim 2017 model fimaksıBu gün sıfır fiyatı sordum fimaks 48 bin dediler ikinci el bulsam sizce randumanlı olur mu
Bu tur makinalarda ikinci ele girme dıştan cok temizde gorunse içi ölüdur yer neresi bu arada ben ağustosta 36 bine aldim 2017 model fimaksı