SimTractor Yama İstek Bölümü

Ynt: SimTractor Yama İstek Bölümü

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=520.msg3173#msg3173 date=1199431535' Alıntı:
SimTractor yama isteklerinizi buradan yapabilirsiniz. Yama hakkında kısa bir bilgi veriniz, araştırıp size olumlu yada olumsuz bi sonuçla cevap vereceğiz...

nh tc 56 yama elinizde var mı acaba

Maalesef. TC 56 ' yı kimse yapmaz ki, CS serisi bile bulamazsın. En düşük CX serisi yamalar vardır...

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=520.msg47752#msg47752 date=1213266281' Alıntı:
Maalesef. TC 56 ' yı kimse yapmaz ki, CS serisi bile bulamazsın. En düşük CX serisi yamalar vardır...
yani burda işin ehli konuşuyor çok zor olur bencede yapmak hatta imkansız.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=520.msg36849#msg36849 date=1211292721' Alıntı:
80-66 birde john deere güncelliyecek biçer yaması warmı arkadaşlar aynı traktörler.arkadaşın dediği gibi kara düzen şimdiden tşkrler

öncelıkle meraba arkadaslar.ben claas biçerdoverlerin ön tekerleri paletli olanlarını arıyorum.ama bıturlu bulamıyorum.yardımcı olursanız sevınırım.(claas olmasada olur.cat da olabılır).arkadaslar 2 gundur beklıyorum ama hala bır ılgılenen olmadı.ılgılenın lutfen.

kimse bakmıyormu bu siteye!.koskoca yama istek bölümü yazmışsınız.ama ılgılenmıyorsunuz.4 gün oldu.hala kımse bır cevap yazmıyor.lütfen ilgilenin biraz.

arkadaşım yaz sezonu herkez tarlada köyde iş peşinde o yüzden ama sana st yamalarını bulabilceğin bikaç site yazıyım onlara bak skintractor.fr bu steye bak