SimTractor Yama İstek Bölümü

Ynt: SimTractor Yama İstek Bölümü

banada massey ferguson ve ekipman yamaları lazım bulursanız paylaşın şimdiden teşekkurler!!!

iyi gunler arkadaslar. benim sorum su .acaba 3.66 olan sim tractor oyununun icine pancar tarlasi ve sokme aletlerini atabiliyormusunuz?

saygilar.

merhaba usta güsel bi paylaşım öncelikle tesekkürler ... benimde bi isteğim var yardımcı olabilirmisin? benim için bana mf den yama lazım özellikle massey ferguson 285s , 285s 4.4 gibi ;) benim ideal motorum ondan tekrardan tesekkürler saygılarımı sunarım

[flash=200,200]http://
pre]
[/img][/img][/flash][/flash][/flash][/flash][/flash][/flash][/img][/flash]

;) arkadaşlar ii guselde bn bu oyunu kurdum ama bir türlü güiremiyorum register filan diyo bi yardımcı olsanız

bana Laverda M306 kabin iç makine yaması gerk dış görünüm yamasını buldum ama ç görünümde lazım :(:(:(:(

Yaa bende şu biçerdöver ve eski traktörden başka bişiy alamıyorum diğerlerini nasıl acarımm yardım pls duva*-*0