Masallah güzel tercih
Su an Türkiyedeki bulunan etcil simmentallerden en iyilerden biri Galaxy
Spermayi nerden aldiniz
Ahmet Göktürk
Spermed Genetik
Masallah güzel tercih
Su an Türkiyedeki bulunan etcil simmentallerden en iyilerden biri Galaxy
Spermayi nerden aldiniz
Detaylı bilgsi yok ama etcil boga bazı vet buzalarını paylasmıstı güzel buzaları varFriday hakkında ne düşünüyorsunuz kolay doğum özelliği var mı düvelerde kullanılırmı bulunduğum ilçede etçil olarak sadece friday varmış
Düvelerde kullanacağım ilk kızgınlıkta bakalım şimdi vitamin iğnesi uygulaması yaptım iki hafta sonra kızgınlık olmazsa kızgınlık iğnesi yapacazDetaylı bilgsi yok ama etcil boga bazı vet buzalarını paylasmıstı güzel buzaları var
Düvelerde kullanacağım ilk kızgınlıkta bakalım şimdi vitamin iğnesi uygulaması yaptım iki hafta sonra kızgınlık olmazsa kızgınlık iğnesi yapacaz
İlçedeyim 4 tane veteriner var hepsine sordum sadece friday varmış diğer etçil ırklarda yok . yokluğun gözü kör olsunEtçil düsünüyorsan düvelere cogentürkün galaxy bogasu var kolay dogum ben kullandım
İlçedeyim 4 tane veteriner var hepsine sordum sadece friday varmış diğer etçil ırklarda yok . yokluğun gözü kör olsun
Veterinere söyledim en az 25 tane getir te biliyormuş diyor sana 3 tane versem diğerlerini kime verecem . o yüzden getirtemiyormuşÖzel getirtiremiyormusun ben galaxyleri 5 adet getirttim vet tankında durdu bogasadıkca asıladık
Vet de haklı pahalı bi tohum fridayları kaca tohumlatyorsunVeterinere söyledim en az 25 tane getir te biliyormuş diyor sana 3 tane versem diğerlerini kime verecem . o yüzden getirtemiyormuş
Kızgınlık senkrasyonu ile beraber 180Vet de haklı pahalı bi tohum fridayları kaca tohumlatyorsun
Dogum nasıl oldu kolaymı zormu bide kıvırcıkmı
Kıvırcık, biraz müdahale gerekti Doğumda.
Kızgınlık senkrasyonu ile beraber 180
Bakalım hala kızgınlığı bekliyoruz olunca mecbur fridayı kullanacaz başka alternatif yokBugun fridayın buzagılarını gördüm annesi holstain olmasına ragmen buzagısı maşallah güzel etcil olacak iyi bi boga bence
Yeni liste varsa atabilirmisiniz ?