Dkc7211 i yapragi bol, gövde yapisi görece yumuşak silaj kalitesi yüksek diye bu yıl ektik, 5 gün oldu. Siz bu yönüyle gözlem yapabildiniz mi?Dekalb C955 8 ton/dekar (1000 m^2) toprakta 5 ton / dekar tavuk gübresi mevcuttu, 15 günde 1 yağmurunu buldu, kendinden oldu .Yalnız sırımlı (fasulye gibi) olduğundan çeşit değiştirdik, 7211 e geçtik.
Dekalb 7211 ortalamalar 5-7 ton/dekar arası değişir.
Pıoneer' da güzel çeşitleri var. 3167 kurak dayanımı iyi,
Sadece silajlık ekim yaptığımız için diğer çeşitler için birşey diyemem.
Kws kilowat ektik sonuca bakacagız artık...
Bizde bu yıl ekmeyi düşünüyoruz yer sivas nasol veril aldınızBende kilovat ektim çok övdüler bakalım ne verim alacaz Ekim yeri Ç.kale
TeşekkürlerKesinlikle hido bu sene ek bi daha baska bisey ekmezsin hayvanina yedirmek icin boyu cok uzun degil ama kocani mukkemel ve degerleri cok iyi istesigin tonaji kocan sayesinde cikariyorsun zaten merak etme
Maydaki mühendisde bana everesti önerdiKesinlikle hido bu sene ek bi daha baska bisey ekmezsin hayvanina yedirmek icin boyu cok uzun degil ama kocani mukkemel ve degerleri cok iyi istesigin tonaji kocan sayesinde cikariyorsun zaten merak etme
Boyu biraz daha yüksek miş ama değer ler hangisi yüksek muellaMaydaki mühendisde bana everesti önerdi