shuttle ile mekanik levyenin farkı buyrun arkadaşlar

Ynt: shuttle ile mekanik levyenin farkı buyrun arkadaşlar

yalan mı milleti kandırdığı zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ayrıca dikkat ettiysen tarla sürmede rahatlık olsun diye kimse 80000-200000 arası o parayı bağlamıyor ayrıca tm 120 ile nh 6060 ı bi kıyasla ardaki farkı gör fiyat aralıklarını değil kullanımı vs yada td 85 tl 80 i kıyasla nh firmasını ne mal olduğunu görürsün zaten 66 serileri olmasa nh çok boş çok duacıyız sameye jd fendt valtra ya piyasayı nh tekelinden kurtardı yoksa koç bu mileti soyulmuş tavuğa benzetecekti ok-*-s

ortaam link=topic=46904.msg447603#msg447603 date=1316953108' Alıntı:
kardeşm sen 80 bini büyük paramı zannediyorsun aç bak new hollandın amerika gibi pazarlar için ürettiği traktörler kaç para...sen 80 bine kendini ilah zannediyorsun bırak bunları kabul et küçük çiftçiyiz adamların yaptıklarının yanında bizmki hobi kalıyor...
arkadaşım bana sağsan soldan bahsetme bu ülkeden bahset şartlarımızdan bahset 80 binle 100 binle ne ilah olacağım öyle lafmı olur sen konuştuğun lafı bilmiyosun seninle tartışmak bile gereksiz

mustafagursacli link=topic=46904.msg447615#msg447615 date=1316955391' Alıntı:
arkadaşım bana sağsan soldan bahsetme bu ülkeden bahset şartlarımızdan bahset 80 binle 100 binle ne ilah olacağım öyle lafmı olur sen konuştuğun lafı bilmiyosun seninle tartışmak bile gereksiz
bizim şartlarımızdan bahsettik anlamadın sağdan soldan bahsettik ondada tık yok ben seninle nasıl tartışıcam kardeşm...

ortaam link=topic=46904.msg447639#msg447639 date=1316960704' Alıntı:
bizim şartlarımızdan bahsettik anlamadın sağdan soldan bahsettik ondada tık yok ben seninle nasıl tartışıcam kardeşm...
biz bu ülkede yaşıyorsak teknolojiden yoksunmu kalacağız ,neden traktörlere shuttle koymuyorlar kardeşim .millet nasılsa alıyor.millete kakalayıp duruyorlar.ondan,, 1950 lerden kalma teknolojiyi hala satıyorlar millete.yapa yapa vitesi bi yan tarafa aldılar. oda avrupadan 50 sene sonra ,, bence traktörde herşey olmalı ,

ortaam link=topic=46904.msg447639#msg447639 date=1316960704' Alıntı:
bak 11 sene önce 60-56 aldık 240 lığımızı verdik 12 sene civarı 86 model 240 lığımızı kullandık 12 senede 60-56 ya olmuş o zaman 60-56 iyiydi hala iyi ancak şimdi 45 bin verdiğim malda 11 sene bırak 11 20 sene önceki teknolojimi olsun bunun idrakı bu kadar zormu

ramazanpullu link=topic=46904.msg447608#msg447608 date=1316954246' Alıntı:
adamlar ne yapsa suçlu oluyor mekanik olunca yıllardır kandıryor n h türk çiftcisini diyorsunuz shutle olunca gerek yok bize diyorsunuz fazla polemiğe girmeye gerek yok teknolojiyi kullanmak gerek

söyledigin sözler eger bana ise

benim traktörümün markasınında e serisi bi modeli var ve tdd serisi standartında ama biri 77bin biri 62 tl nasıl oluyor acaba?

yalan mı milleti kandırdığı ayrıca dikkat ettiysen tarla sürmede rahatlık olsun diye kimse 80000-200000 arası o parayı bağlamıyor ayrıca tm 120 ile nh 6060 ı bi kıyasla ardaki farkı gör fiyat aralıklarını değil kullanımı vs yada td 85 tl 80 i kıyasla nh firmasını ne mal olduğunu görürsün zaten 66 serileri olmasa nh çok boş çok duacıyız sameye jd fendt valtra ya piyasayı nh tekelinden kurtardı yoksa koç bu mileti soyulmuş tavuğa benzetecekti
adamlarda çeşit çok 80 bg motorda hem mekanik vites var hem shutle isteyen istediğinden alır tm 120 mekanik tm 130 yarı otomatik ve kullanış olarak öok farklı aynı kalıpta iki motor isteyen istediğinden alır adamlar her detayı düşünmüşler işinize geleni yazıyorsunuz
mesela j dere hem premum hem mekanik olan seriler var aynı olay n h ile fark eden bişey yok isteyen istediğinden alır

Bizim kafalarda bi teknolojidir almış başını gidiyor...Zenginiz köleyiz öyleyse ne diyeyim...30 yaşında 135 lik masseyle yapılacak işleri 100 milyarlık makinelerle yapalım daha çok kazanırız eminim..

söyledigin sözler eger bana ise
benim traktörümün markasınında e serisi bi modeli var ve tdd serisi standartında ama biri 77bin biri 62 tl nasıl oluyor acaba?
senin traktörü bilmemede ben senin dediğin 72 binliralık motoru alacak olsam emin ol 62 binliraya alırım liste fiyatını karıştırma

ortaam link=topic=46904.msg447668#msg447668 date=1316966152' Alıntı:
Bizim kafalarda bi teknolojidir almış başını gidiyor...Zenginiz köleyiz öyleyse ne diyeyim...30 yaşında 135 lik masseyle yapılacak işleri 100 milyarlık makinelerle yapalım daha çok kazanırız eminim..
evet tarlaya bi pulluk bide kazayağı yeter oda neymiş çizel tarla patlatan pulluk tabanıda ne olursa olsun .......bu mu çözüm

biz şu an mekanik kullanalım,şhuttle ye daha çok zaman var....0nu tamir edecek ustamız yok denecek kadar az...tanıdıkta tl100 var,kardeşindede tl 100 shuttle var ...mekanik 0lan arıza yapmıyor...çok çok balata yer..50 tlye çaktırıyorsun sonuçta...

isteyen istediğini alır da 14 senedir bi levyeyele turboyla traktör üretipte kazıklanmaya niyetim yok demek istediğimi anladın diğerleri olmasa nh markasının yanına kıravat takıp giderdik herhalde büyük firma ya. td serisi niye tl serisiyle yakın özelikte değil veya tm erisi 6000 serisiyle yakın özellikte değil bi yerli firmadır diye kazıkla dur milleti nereye kadar diğer firmalara teşekkür etmek gerekir bence yerli firma parçası bol aygın servis vs ucuz mu satıyor traktörü sanki

kardeş 2000 dönüm işlemiyorum ama 1200 dönüm işliyorum tek traktörle eskiden başak 2073 le işliyordum adamın hoşafı çıkıyor okdar tarla o motorla sürmek yani anlatmak istedigim 30 dönüm arazisi olan gitsin 135 al sın 2000 dönüm arazisi olan fendt alsın deuz alsın.

biz şu an mekanik kullanalım,şhuttle ye daha çok zaman var....0nu tamir edecek ustamız yok denecek kadar az...tanıdıkta tl100 var,kardeşindede tl 100 shuttle var ...mekanik 0lan arıza yapmıyor...çok çok balata yer..50 tlye çaktırıyorsun sonuçta...
ayhan abi zaten servise gidecek motor gidiş gelişte yakar 20 litre mazot 70 80 lira L 95 in baskı balata işçilik dahil toplam 1000 lira