shuttle ile mekanik levyenin farkı buyrun arkadaşlar

Ynt: shuttle ile mekanik levyenin farkı buyrun arkadaşlar

EFE YUSUF link=topic=46904.msg447474#msg447474 date=1316903494' Alıntı:
o gerekli bi şey şefim zaten bütün traktörlerde öyle senin dediğin 10000 lik bi sistem hidrolik 400 tl
ok-*-s

john deere 6220 2004 model shuttle mı mekanikmi.......?kol üstte ama debriyajsız geçmiyo du.......

dikkat ettimde aramızda herg yapmamış insanlar var heralde benim bir tarlam var tam üçgen o tarlada 50 kere geri gidiyorum 8-2 şanzuman levye bile yok geriye takıp takviyeyi indirim normal geriye geçmek sonra 4 takviyeye geçmek ölüm ama shutle olsa öyle olurmu shutle için 5 bin para değil....

naptınız siz arkadaşlar levye neyinize yetmiyor daha düne kadar türkiyede traktör mü vardı şartmış bilmem ne kepçe dir lazerdir gibi ekipmanların varsa al diğerleri için levye çok bile

EFE YUSUF link=topic=46904.msg447503#msg447503 date=1316936151' Alıntı:
naptınız siz arkadaşlar levye neyinize yetmiyor daha düne kadar türkiyede traktör mü vardı şartmış bilmem ne kepçe dir lazerdir gibi ekipmanların varsa al diğerleri için levye çok bile
neden çok olsun benim Avrupalı bir çifçiden neyim eksik herşeyi bende hakediyorum imkanlarım ölçüsünde en iyisini almak kullanmak herkesin haklı shutle da olsun kronik ön dişli de olsun olabilecek her şey olsun para veriyoruz çakıl taşı değil....

direksiyon altına koymasınlar levyeyi shuttle diye kazıklamasınlar sizi dikkat edin nh bu. yanda bi levyeyle 13-14 sene kazıkladılar direksiyon altın da bi 10 sene daha kazıklarlar sonra shuttle ye geçerler gibi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

EFE YUSUF link=topic=46904.msg447509#msg447509 date=1316937447' Alıntı:
direksiyon altına koymasınlar levyeyi shuttle diye kazıklamasınlar sizi dikkat edin nh bu. yanda bi levyeyle 13-14 sene kazıkladılar direksiyon altın da bi 10 sene daha kazıklarlar sonra shuttle ye geçerler gibi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
o konuda sorun yok kardeş çünkü nh bayiisi dedi 0/0 99 çıkacak diye hemde fuarlarda var şuan...

EFE YUSUF link=topic=46904.msg447503#msg447503 date=1316936151' Alıntı:
bende isterim bende shutle,en az 300 400 dekar herbiri 2,3,7 den büyük diil hepside üçgen tarla işliyorum bende isterim;)eskiden yokmuş da yokmuş şimdi var ama teknoloji hat safhada faydalanmakda fayda var bence.........

arkadaşım neden olmasın 50 senelik teknoloji ile ben mal almak zorundamıyım kimse kusura bakmasın Ls gibi Kubota nın me serisi gibi traktörler ülkemiz için bir nimettir bakın o tarihten beri firmalarda kendine çeki düzen veriyor....... ancak bir mal sağlam olmalı alınca 10 -20 sene kullanılmalı

ileri geri levyesi insanı öldürüyo yav geçen gün bizim td85d yi kullanıyorum geri yapayım dedim o kadar zor geçiyoki insanın kolu kasılıyo levyeyi bi çektim geriye tak boşa çıktı levye kendiliğinden sallanıyo :D neyse aradık servisi baktı altından saplaması düşmüş taktılar gittiler :D

levye gereklı ama tam sekromeç traktörlerde veyashutle yarı sekromeç yadakara şanzımana koydunmu olmuyor fontom 3060 da komsumun bazen elıne alyo tarlada gezınyo hele şöföre verdımı ı saatlık tam sekromeçtede motor tam durmadan taka taka sarıyıyıyor dıkkatlı kollayarak kullanmak lazım

abicim burası avrupa degil sende avrupalı degilsin.adamlar çiftçilik yaparken 1000 dönümden aşagı yapmıyor aşagı yapanda senden farklı birşey kullanmıyor zaten öyle her gördüğnüz vidyoya avrupanın geneli böyle diye aldanmayın.adamlar devletten tam destek alıyor ama hakediyorda.adam ne yetiştiriyorsa sistematik olarak devlet gelip denetliyor gerekirse tarlanın başına fabrika kurup ürettiği malı markalayıp satıyor.Biz küçük çiftçiyiz büyügümüzde var yok değil zaten onlarda böyle şeyler için kendini kasmıyor zaten bi teknoloji çıktıgında adamların ayagına gidiyor...

ya kardeşim bence depriyajsıza gerek yok traktörü durdurmadan ileri geri yapınca sarıyı yiyor durunca mecbur debriyaja basıyon ne gerek kaldı debriyajsıza :D

ortaam link=topic=46904.msg447590#msg447590 date=1316951307' Alıntı:
abicim burası avrupa degil sende avrupalı degilsin.adamlar çiftçilik yaparken 1000 dönümden aşagı yapmıyor aşagı yapanda senden farklı birşey kullanmıyor zaten öyle her gördüğnüz vidyoya avrupanın geneli böyle diye aldanmayın.adamlar devletten tam destek alıyor ama hakediyorda.adam ne yetiştiriyorsa sistematik olarak devlet gelip denetliyor gerekirse tarlanın başına fabrika kurup ürettiği malı markalayıp satıyor.Biz küçük çiftçiyiz büyügümüzde var yok değil zaten onlarda böyle şeyler için kendini kasmıyor zaten bi teknoloji çıktıgında adamların ayagına gidiyor...
klasik teknoloji ile devam edin diyosun o zaman ver parayı al 80 bine traktörü kaba düzen kullan diyosunuz sizi çözmek mümkün değil.....

mustafagursacli link=topic=46904.msg447599#msg447599 date=1316952817' Alıntı:
klasik teknoloji ile devam edin diyosun o zaman ver parayı al 80 bine traktörü kaba düzen kullan diyosunuz sizi çözmek mümkün değil.....
kardeşm sen 80 bini büyük paramı zannediyorsun aç bak new hollandın amerika gibi pazarlar için ürettiği traktörler kaç para...sen 80 bine kendini ilah zannediyorsun bırak bunları kabul et küçük çiftçiyiz adamların yaptıklarının yanında bizmki hobi kalıyor...

adamlar ne yapsa suçlu oluyor mekanik olunca yıllardır kandıryor n h türk çiftcisini diyorsunuz shutle olunca gerek yok bize diyorsunuz fazla polemiğe girmeye gerek yok teknolojiyi kullanmak gerek

acemi adamın ne işi var teknolojiyle ver adamın eline fendt (büyük serileri) traktörü bak bakım ileri geri gidebiliyor mu kaldı ki tarlada çalışacak
acemi adamın işi oluyor bize dekkeliyor illaki acemiliği olacak traktörde kullansa arabada kullansa