Servetin yeni kulübesi :)

Ynt: Servetin yeni kulübesi :)

Herkese iyi geceler abilerim size bir sorum olacak benim servete su giriyor sol kapının üstünden lastikte bir sıkıntı var herhalde bugün traktöru yıkarken fark ettim baya bi su aldı içeriye servis bir ücret alırımı benden traktörün camları garantiye girmiyor dedi bana ?

Geçen yıl bizim buradada bir erkunt traktörde öyle su girme sorunu oldu sorun tavandaymis komple tavanı değişti senin sorun eğer tavanda ise servis halleder eğer cam fitilinde ise biz geçen yıl bereketin fitilini 20 tlye degistirdik.Seninde masrafin en fazla o kadar olur.

aslan26 link=topic=84912.msg1018000#msg1018000 date=1439584632' Alıntı:
Geçen yıl bizim buradada bir erkunt traktörde öyle su girme sorunu oldu sorun tavandaymis komple tavanı değişti senin sorun eğer tavanda ise servis halleder eğer cam fitilinde ise biz geçen yıl bereketin fitilini 20 tlye degistirdik.Seninde masrafin en fazla o kadar olur.
Bence lastikten tavandan girmiyor lastiğe şu tutuyorum şakır şakır şu giriyor isterse 5 tl olsun ben 86 bin TL traktore para veriyorum traktör şu alıyor olacak ismi bu şimdi daha 60 saatte

Kabinin içine su alma sorunum var sol camurluktan içeriye su alıyor geçen çamurlanmıştı çok bende tazikli su tutmuştum şu aldı birde koltuğun altından su alıyor garanti kapsamına giriyormu servise görürsem para alırlarmı acaba almazlar diye tahmin ediyorum ben ama yinede sizlere sorayım dedim çünkü traktörun üzerinde etiketle şu testinden geçmiştir etiketi var