Tamam işte ben de bi fikir vereyim dedim benim tavsiyem 5440 al arkana bakmazsın kardeş münakaşa yaratmaya gerek yok
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman mf 5445 e bakmadan karar vermeyinHerkeze teşekür ederim sanırım kararım şekillendi 5440
İkisi arasındaki fiyat farkı böyle az ise Erkunt ile Ferguson'un kıyaslanması bile abes geliyor bana.CRD nin pek bir artısı olduğu düşüncesinde değilim.Düşünmeye gerek bile yok ,bana göre MF
Tıp göreceli kavram ama 5445 bana gore daha karizmatik.5445 dingiller arası mesafesi daha uzun 5440 hp ye gore kısa.diferansiyeli de ağır tip.ve 3A sitesinden sonra da +10 hp de cabası.belki 0 bulunur bayilere bir sordunuz mu temiz ikinci elleri de bolca mevcut.5445 crd olayı var onda biliyorum ama hem kaputu hoşuma gitmiyor hemde sıfırı yok
Bende 5445 aldim hocam, cogu kisinin bilmedigi arti yonu mf 5400 serisinin common rail olmayan yani 5410-20-30-40-50 sonu 0 ile bitenleri daha kucuk capli yani ciftlik tarzi isler icin uretilmisTıp göreceli kavram ama 5445 bana gore daha karizmatik.5445 dingiller arası mesafesi daha uzun 5440 hp ye gore kısa.diferansiyeli de ağır tip.ve 3A sitesinden sonra da +10 hp de cabası.belki 0 bulunur bayilere bir sordunuz mu temiz ikinci elleri de bolca mevcut.
Bende 5445 aldim hocam, cogu kisinin bilmedigi arti yonu mf 5400 serisinin common rail olmayan yani 5410-20-30-40-50 sonu 0 ile bitenleri daha kucuk capli yani ciftlik tarzi isler icin uretilmis