Sen Çiftçimisin.? MF 265s & Güngör Pnömatik Mibzer.

Ynt: Sen Çiftçimisin.? MF 265s & Güngör Pnömatik Mibzer.

demir45 link=topic=44319.msg413969#msg413969 date=1307557441' Alıntı:
Kraldan başka motor mu var o çamura giripte gidicek.İnşallah bundan sonrası güzel olur.Allah yüzümüze baksın abi.
:):) İnşallah. Amin..

Nail Bey, sende çiftçisin, kralda traktör. Ancak herkesin hesabı var, Allah ' ın da hesabı var ve onun hesabı her hesabın üstündedir, her hesabı bozar. Allah böyle dilemiş ise buna karşı kral ne yapsın, çiftçi ne yapsın.
Bende bu yıl azcık tohum ektim. Ben dışardan gittim 2 gün içersinde ektim ve geldim daha köydekiler birşeycik ekememişlerdi. Ortam müsait olmazsa yapacak birşey olmuyor.
Herşey mülkün gerçek sahibinden. Bizde birşey yok ki.
O Dilerse öyle mısır verirki herkes şaşar kalır.
Canını sıkma sağlık olsun.
Allaha emanet olunuz.

n_cebeci link=topic=44319.msg413984#msg413984 date=1307558121' Alıntı:
Nail Bey, sende çiftçisin, kralda traktör. Ancak herkesin hesabı var, Allah ' ın da hesabı var ve onun hesabı her hesabın üstündedir, her hesabı bozar. Allah böyle dilemiş ise buna karşı kral ne yapsın, çiftçi ne yapsın.
Bende bu yıl azcık tohum ektim. Ben dışardan gittim 2 gün içersinde ektim ve geldim daha köydekiler birşeycik ekememişlerdi. Ortam müsait olmazsa yapacak birşey olmuyor.
Herşey mülkün gerçek sahibinden. Bizde birşey yok ki.
O Dilerse öyle mısır verirki herkes şaşar kalır.
Canını sıkma sağlık olsun.
Allaha emanet olunuz.
Yanii..:)Biz üzerimize düşeni hakkınca yapmaya çalışalım, gerisi Yaradana kalmış bişey.. Birde babamın bir sözü var. ' Çiftçilik tevekkelü işimiş.. fazla bilmeye hesaplamaya gelmez diyor.. Sanki haklı gibi.. :S

kac gundur netsızlık yuzunden gec gordum konuyu kusura bakmayacan artık nail abı ;)
bereketlı olur inş. ramazan pullu ya ozenmıs gıbısın :D ne demısler EKICI OL BILICI OLMA ..

ertac sahın link=topic=44319.msg414194#msg414194 date=1307617916' Alıntı:
kac gundur netsızlık yuzunden gec gordum konuyu kusura bakmayacan artık nail abı ;)
bereketlı olur inş. ramazan pullu ya ozenmıs gıbısın :D ne demısler EKICI OL BILICI OLMA ..
İnşallah olur, ektik döktük bişeyler yapmaya çalıştık..:) Ne kusuru Ertaç, ben kırsalda doğup kırsalda büyüdüm, kısacası 40 yaşın 37 senesi kırsalda geçmiş.:)