Ha bu arada kimseye kendimi geçirtmem 20 yıl direksiyon salladık bizimde bildigimiz şeyler var
50 yilda sallasan hizli giden gecer.hele zetora hic denk gelme 30km lik bile olsa gozunun yasina bakmaz.zetor bu KAYA GİBİ SAĞLAM BOĞA GİBİ GÜÇLÜ
Ha bu arada kimseye kendimi geçirtmem 20 yıl direksiyon salladık bizimde bildigimiz şeyler var
Hayir daha farkli.eger federalin brosurlerini bulursaniz onda vardi
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]50 yilda sallasan hizli giden gecer.hele zetora hic denk gelme 30km lik bile olsa gozunun yasina bakmaz.zetor bu KAYA GİBİ SAĞLAM BOĞA GİBİ GÜÇLÜ
5. Vitesle çok rahat çıkıyor 15 gazda 30 kmh sürat yapıyor.Benim zetorunda 5vitesle rampaya yüzü yok bi,im rampalarda çok dik
5. Vitesle çok rahat çıkıyor 15 gazda 30 kmh sürat yapıyor.
Bizim ilçedeki nakliyeci arkadaşa bahsettim bu konudan tırlardan 2sini verip zetor almayı düsünüyolar nede olsa zetor daha hızlı daha güclü daha az yakıyo daha cok cekiyo daha ucuz....... Adamlar enayilik etmişler tırlara 200 300 milyar vererek[emoji16] Zetor olarak bi de şu askeriyenin tank ihtiyacına el atsanız iyi olacak, malum ihtiyacımız var şu günlerde [emoji16]
Tabiki enayilik yapmamislar uzun yolda tir daha ekonomik ve hizlidir.Yabanci bir programda fendtleri nakliye olarak kullaniyordu harfiyat isinde.sorduklarinda engebeli ve kisa mesafede daha hizli ve ekonomikler diye bi aciklama yapmisti soylim dedim
Bak işte onlarda hata yapmışlat zetor dururken fendt kullanarak. Ya da henüz duymamışlardır zetoru nede olsa her yerde bizim toplumumuzdaki gibi doğru yol zetor göstericileri yok
Bir de o programın linkini veya ismini paylaşırmısınız bende izlemek isterim, traktörlerle ilgili programları severim merak ederim