SATILIK ERKUNT 90 LUX...

60-65 bin gibi bir fiyat makul talep olabilir.Bir galericiye sorsun satıyorum kaça alırsın diye ona göre anlayacaktır kaç para istemesi gerektiğini... Hayırlı satışlar

kendi alacağımdan değilde fiyat ucuz olsa çevreme önerebilirim çok para istiyor abi geçen bizim köye 250 saatde 2015 model explorero 90 orjinal kabinliyi 80 e aldık.O fiyatlara alternatifi çok.ederi 70-75 bin civarı bence.

Sahibindende ayni model 1900 saatte 73 istiyor.bu motora gore 2 sezon fazla kullanilmis demektir.sen yinede oner arkadaslarina pazarlik payi var.yapariz biseyler

60-65 bin gibi bir fiyat makul talep olabilir.Bir galericiye sorsun satıyorum kaça alırsın diye ona göre anlayacaktır kaç para istemesi gerektiğini... Hayırlı satışlar

Galericiyi bosver onlar oldum parasina motor alir.60 65 bin makul mu sende olsa satarmisin o fiyata.yeri geldimi yerli parca servis sikintisi yok deniliyor ama.