Bu seride anlık yakit tüketimi yok. Gördüğünüz akünün değerleri. 2018 modellerde anlık yakit tüketim göstergesi mevcut.Saateki yakıt tüketimi 12 litre mi ben mi yanliş gördüm
2016 model
Farmall 85c
460 saatte idi
Yeni aldık
Fiyat 147.000
Ekli dosyayı görüntüle 42267Ekli dosyayı görüntüle 42268Ekli dosyayı görüntüle 42269
95c verelim sahibinden trakya traktörü.
Güzel bir teklif .
150 ye verse 420 saatte 95c yi
Ben 75c yi satmadan alirim traktörü kendime.
hep kelepir malı sen mi bulucan birazda başkaları bulsunAdam aynı saatte 85 c almış 147 e öyle bulsam alırım bende valla affetmem 95 c gider rakamı 160 civarı olur
Bulalım kardeşim nasip bu işler motordan çok memnunuz ter temiz makina [emoji6]Bana da bul bir tane [emoji3]
hep kelepir malı sen mi bulucan birazda başkaları bulsun
Sagolasin hoca
Zaten türkiye de tarim en geç 20 yıl sonra şirketlerin eline gecer.bizim elimizdeki Iveco motorlara 10 bin saat bile yaptıramayız .
Gelecek nesil zaten tarim ve çiftçilik yapma fırsatı olmaz.
Büyük traktor hurdalıklari olur bol bol.
Çok doğru bir tespit olmuş.Sagolasin hoca
Zaten türkiye de tarim en geç 20 yıl sonra şirketlerin eline gecer.bizim elimizdeki Iveco motorlara 10 bin saat bile yaptıramayız .
Eyvallah, ne hala yola döner bizde bilemiyoruz.Sagolasin hoca
Dediğiniz gibi bir araştırma listesi var mı acaba mesela deutz şu agco bu diye ?FPT 3.4 lt lik motorun 8000 saat yararlı motor ömrü bulunmaktadır.
Kullanım şartları ve bakım durumu süre konusunda değişikliğe neden olabilir.
Yararlı motor ömrü 5000 saat olan farklı markalarda modellerde mevcuttur.
Diğer markalarda fazla araştırma yapmadım, çiftçi olarak kullanan kişilere danışmamız yerinde olur.Her şeyi de açıklamak durumunda değiliz.Kullanıcı kaynaklı bir çok arıza da olabilir.Dediğiniz gibi bir araştırma listesi var mı acaba mesela deutz şu agco bu diye ?