alıcının alacağına göre anlaşma yapıoruz. adam ben toz saman alırım dio kg fiyatına konuşuyosun,balya diyo balya başı konuşuyosun(kg ına göre),akıllı biçer samanı istio ona göre konuşuyosun.ismail_17 link=topic=64906.msg735410#msg735410 date=1366655548' Alıntı:Bence alıcı ile satıcı anlaşırsa olur . Şimdiden fiyat belirlemek zor ama avans yada kaparo niyetinde bir şeyler verilir . Dönüm yada kilo hesabı anlaşılır. Fiyatlar oluşunca paranın üstü yada altı tamamlanır .Hayırlısı olsun
kimsenin malına habersiz satma gibi bi kaygım yok. ama arkadaşların samanlarınıda kaç yıldır ben sattığım için ve onlar yine saman satma işini bana bıraktıkları için bu şekilde ifade ettim.diğer taraftan şu kadar arzide şu kadar kişinin demiş olsam bu kez okuyan adam kaç kişiyle irtibata geçip kaçıyla konuşacağı konusunda kafa karışıklığı yaşayacaktır.bir kişiyi bilip biriyle anlaşması işe karmaşıklık katmayacaktır.konunun ardından zaten açıklık getirmiştikFEHİM link=topic=64906.msg735417#msg735417 date=1366656413' Alıntı:tarlalarımda
diye başlayan cümle kurup sonrada arkadaşlarınkiyle beraber diyorsun vardırya bu işte bir hayır.