Pancarla pancar pürü çekimi
Kolay gelsin
Kolay gelsin bereketli olsun
Baki usta sameden Memnun musun sıkıntıları varmı.
Sağolasın Allah razı olsunKolay gelsin
Sağolasın Allah razı olsunKolay gelsin bereketli olsun
Kabinini ve arka tarafını oyuncak gibi yapmışlar zetora bakarak hidrolik pompasını değiştirdim hidrolik iğnesini tamir ettim direksiyon pompası değişecek krank keçesinden yağ atıyor deutz motorlarda kronik sorunmuş o değişecek geçenlerdede ön sağ tekerin fren borusu karter muhafazasına titreşimden sürterken delinmiş fren boşaldıydı bunlar harici bi sıkıntı olmadı genel olarak memnunum yakıt çeki güzel zetor 10641 ayarında bi makinaBaki usta sameden Memnun musun sıkıntıları varmı.
Anladım hocam imkanın varsa bulaşma diyosun [emoji6]Kabinini ve arka tarafını oyuncak gibi yapmışlar zetora bakarak hidrolik pompasını değiştirdim hidrolik iğnesini tamir ettim direksiyon pompası değişecek krank keçesinden yağ atıyor deutz motorlarda kronik sorunmuş o değişecek geçenlerdede ön sağ tekerin fren borusu karter muhafazasına titreşimden sürterken delinmiş fren boşaldıydı bunlar harici bi sıkıntı olmadı genel olarak memnunum yakıt çeki güzel zetor 10641 ayarında bi makina
Sağolasın , Aynen ince malzeme kullanmışlar kalınını yapacağımGeçmiş olsun, cizelin de demirleri çok ince miymiş neymiş [emoji6]
Aynen öyle [emoji23][emoji23]yuka ekmeği yırtar gibi demiri yırtmış le