Yonca ekimi için hazırlık.
Kolay gelsinİneğe ve koyunlara cayır getirdim sonra ekime başladım.Ekli dosyayı görüntüle 52992Ekli dosyayı görüntüle 52993Ekli dosyayı görüntüle 52994
Güle güle kulanınız. Kolay gelsin.Sabah dünkü sürdüğüm yerleri yine tiziana cinsi buğday ektim öğlen lastikçiye gittim arka lastikler daraltılmıştı onları geri orjinal haline çevirdim akşamda arkadaşın ahır gübresini taşıdım.Ekli dosyayı görüntüle 42642Ekli dosyayı görüntüle 42643Ekli dosyayı görüntüle 42644Ekli dosyayı görüntüle 42645Ekli dosyayı görüntüle 42646Ekli dosyayı görüntüle 42647Ekli dosyayı görüntüle 42648Ekli dosyayı görüntüle 42649Ekli dosyayı görüntüle 42650Ekli dosyayı görüntüle 42651
Zetorun kabinini ve arka kollarını çok arıyorum.baki bu same zetoru unutturdu sana
SağolasınKolay gelsin
Allah razı olsun sağolasınGüle güle kulanınız. Kolay gelsin.
Abi öyle diyorsunda same'yi versen şimdi 160 bini varZetorun kabinini ve arka kollarını çok arıyorum.
Parça ambargo konmasaydı satılacak motor değildi zetor.Sağolasın Allah razı olsun sağolasın
Orasıda öyle doğru ya doğru.[emoji106][emoji106]Abi öyle diyorsunda same'yi versen şimdi 160 bini var
Zetor'a 80 bin desen kim alır kim satar şimdi
Allah yardımcısı olsun masrafı çok olur pistonlarıda yamutmuştur marşa bastıysa arkadasım 100tla ya yaptı sıfırken dereye girmiş td 95 hava filtrsi yukarıda olduğuna bununda öyle sanmış su aldırmış stop etmiş tekrar marşa basınca pitonları yamultmuş masrafı yüklüydü avrupa traktörü olduğu için ustayı aramış marşa bastınmı demiş oda bastım deyindice iyi puk yedin çekerek getir demişti sıfır motor yapyırmıştı 1aylık traktöreBugünde caseyi kurtardık.
Ağaç çekerken dereye gömülmüş motora su almış.Ekli dosyayı görüntüle 53470Ekli dosyayı görüntüle 53471Ekli dosyayı görüntüle 53472Ekli dosyayı görüntüle 53473Ekli dosyayı görüntüle 53474
Motor gömülüp filitreden su alınca kendi kendine stop etmiş sordum marşa basmadım dedi çekerek çıkardım marşa basıyım çalışırmı dedi bastırmadım ustayı aradık üst kapak sökülecek dedi çekici yolladı bakalım sonuç ne olurAllah yardımcısı olsun masrafı çok olur pistonlarıda yamutmuştur marşa bastıysa arkadasım 100tla ya yaptı sıfırken dereye girmiş td 95 hava filtrsi yukarıda olduğuna bununda öyle sanmış su aldırmış stop etmiş tekrar marşa basınca pitonları yamultmuş masrafı yüklüydü avrupa traktörü olduğu için ustayı aramış marşa bastınmı demiş oda bastım deyindice iyi puk yedin çekerek getir demişti sıfır motor yapyırmıştı 1aylık traktöre
Marşa basmadıysa ucuz kurtarır filtreler yağlar değişir sadece su almıştır yağ çubugundanMotor gömülüp filitreden su alınca kendi kendine stop etmiş sordum marşa basmadım dedi çekerek çıkardım marşa basıyım çalışırmı dedi bastırmadım ustayı aradık üst kapak sökülecek dedi çekici yolladı bakalım sonuç ne olur
İçeriye zarar verdiyse 15 - 20 bin tl masrafı olur bi sıkıntı olmadıysa 300 - 500 tl ile kurtarır.
Biraz önce aradı arkadaş 1.450 tl ile kurtarmış yağ, filtreler, üst kapak contası değişmiş.Marşa basmadıysa ucuz kurtarır filtreler yağlar değişir sadece su almıştır yağ çubugundan
Biraz önce aradı arkadaş 1.450 tl ile kurtarmış yağ, filtreler, üst kapak contası değişmiş.
Her ihtimale karşı mazotu boşaltıp tekrar doldurmuşlar oraya su girmemiş sorun yokmuş ordaMazotuda atmışmı depoda su almış olabilir talihyeden geçmşş ılsun ucuz atlarmış dua etsin sana marşa bassaydı yanmıştı