Saman fiyatları yükseliyormu nedir

Arkadaş piyasada samanlı yok nasıl anlayamadım saman arayanlar ne kadar çok

Halbuki güneydoğu ya adana ya biçer girmiş olması lazım

saman az değilde yeni hayvan alımı çok şu anda harıl harıl mal gelio yurt dışından ve iç piyasanın yaylım bölgelerinden bu yüzden aşırı talep var biçimi erken olan bölgeler parayı kazanır.

Bizde kis sert gecti bunun etkisi
Birde bugdaylar ve oylatin boyu kisa bizde de
Simdiden arpa bugdaylarin sapini söz verdik
Ben bu gün ot bagladim kendime benimdr elimde balya kalmamıştı

Bu sene saman arayan arayana biz alalım bağlayalım diye.Dekarına buğday biçim bedeli olan 20TL veriyorlar.Çok saldıran var piyasada sapa bu yüzden artacağını düşünüyorum.Edirne taraflarında 25-30TL üzerinden alanlar varmış.Geçen sene 18TL den almışlardı herşeye zam geldi bu sene 20TL bana göre az.

Bu sene saman arayan arayana biz alalım bağlayalım diye.Dekarına buğday biçim bedeli olan 20TL veriyorlar.Çok saldıran var piyasada sapa bu yüzden artacağını düşünüyorum.Edirne taraflarında 25-30TL üzerinden alanlar varmış.Geçen sene 18TL den almışlardı herşeye zam geldi bu sene 20TL bana göre az.
Edirne nede şuanda en yüksek ,1 dönüm sapa 4 litre mazot veriyorlar. Buda 17- 18 lira ya gelir.