RÖMORK TERCİHİ

Ynt: RÖMORK TERCİHİ

Palaz kaliteli ve oturmuş ama kalite/fiyat dengesine bakınca pahalı derim.. yani aynı paraya iyi bi usta daha iyisini yapar..

Oruç güzel standartı oturmuş..

Bizim römorku yapan Lütfü usta.. kimse tanımaz dedem yaşında adam:) zaten asıl işi römork değil.. belkide son römorklarından birini yaptı bize.. ama 14 tonluk römorkuna 19-20 ton atılıyo.. motorun peşine yağ gibi kayıyo..

Onun dışında gördüğüm en iyilerden biri Trakyada-Gürşah römork.. adı-sanı çok bilinmez ama bilinenlerden üstün derim..

Geçen tanıştığımız Amasyada/Ethem usta.. mini fabrika çapında ama amatör ruhla.. çoğu duyulmuş markadan iyi römok yapıyo.. çizelleri de meşhur..

nomal işe normal römork yeter ama hafriyat/sürekli yaş gübre vs. işin içine girdimi özel istekler başlıyo..

varsa adam gibi usta cevrende direk sanayide yaptırmanı tavsiye ederim. cünkü fiyat az olur dayanıklılık cok olur. ustaya istedigin her özelligi yaptırırsın.diger firmalar standart yapıyo fiyat yuksek. ek özelliklerdede bindiriyoda bindiriyo..

köksal kaynarca

palazoglu

oruç karoser

tınaz

yok illada marka olsun diyosan kaynarca ve palazoglu cok hoş ..

ben römork yaptırıyorum ama boyutları hakkında kararsızım ikiz dingil 6 metre uzunluğunda 2.20 genişliginde 70 kapak 25+25 da ilavemi yaptırsam yoksa uzunluğunu 540 yapıp çift dingilmi yaptrısam ?

Busene benimde remork ihtiyacim vardi.tercihim bu oldu..palazoglu 10 tom..5\2.20/35#35opsiyonel olarak 4tekerdede hidrolik firen ve 295/70/19.5 midilli tir lastigi arkaya damper alttan acilan arka kapak istedim

By_eSeS link=topic=77739.msg943589#msg943589 date=1417902967' Alıntı:
Busene benimde remork ihtiyacim vardi.tercihim bu oldu..palazoglu 10 tom..5\2.20/35#35opsiyonel olarak 4tekerdede hidrolik firen ve 295/70/19.5 midilli tir lastigi arkaya damper alttan acilan arka kapak istedim
Bu haliyle kaç ton pancar taşıyordu römork.

Toprak en yuklu hali bu resimdeki hali. Firesiz 14 ton temiz geldi..

Resimdeki Ekermak 1991 model daha sıfır gibi sağlam yapmışlar. üretim yapmıyo diye duyduk. Faceden biri sipariş verdim 13 tonluk yaptırıyorum dedi istersen fabrikayla görüş ;)

POYRAZLI TALHA link=topic=77739.msg943629#msg943629 date=1417907890' Alıntı:

Resimdeki Ekermak 1991 model daha sıfır gibi sağlam yapmışlar. üretim yapmıyo diye duyduk. Faceden biri sipariş verdim 13 tonluk yaptırıyorum dedi istersen fabrikayla görüş ;)
Bu ekermaktan hatem amcagildede vardı sanırsam.

ranger link=topic=77739.msg943814#msg943814 date=1417973195' Alıntı:
Bu ekermaktan hatem amcagildede vardı sanırsam.

Bu onların zaten abi biz 3. Sahibiymişiz. Onlarda bi tane daha var Mahir amcagil kullanıyo ama o baya eskidi hor kullandılar .

Şunla şu ne gider bee :))

kirmizijant-k.png

k_kk.jpg

Eskiden kirsehirde kökan Römork lari vardi turkiyede tektendi ama suan uretimi bitti sahibi yaslandi.ikinciye ise kayseri yapımları Develi veya özkilic marka Römorklar üstüne baska tanimam

yavuz6470 link=topic=77739.msg954431#msg954431 date=1420575537' Alıntı:
Eskişehir de kayıhan tarım var onların römorklarıda iyi
Eskişehir de sanayide saffet damper römork var onun römorku kayıhandan iyi kayıhan malzemesi zayıf çabuk dağılıyor.