Römork Deyip Geçme

Ynt: Römork Deyip Geçme

ARKADAŞLAR ERGUN TUNCER DENEN ADAMA SAKIN İTİBAR EDİP RÖMORK FALAN YAPTIRMAYIN ADAM TAM BİR SAHTEKAR BEN GEÇEN YIL BİR RÖMORK SİPARİŞİ VERDİM BİRAZ PARA GÖNDERDİM NE RÖMORKU YAPTI NEDE PARAMI GERİ VERDİ AVUKATLIK OLDUK ADAMIN ÜSTÜNE HİÇBİRŞEY YOK ANLAYACAĞINIZ ADAM TAM BİR ŞEREFSİZ SİZ SİZ OLUN RÖMORK YAPTIRSANIZ BİLE SAKIN PARA VERMEYİN.YAPTIKTAN SONRA AL GÜLÜM VER GÜLÜM.

SAYGIN58 link=topic=71322.msg825276#msg825276 date=1389428045' Alıntı:
ARKADAŞLAR ERGUN TUNCER DENEN ADAMA SAKIN İTİBAR EDİP RÖMORK FALAN YAPTIRMAYIN ADAM TAM BİR SAHTEKAR BEN GEÇEN YIL BİR RÖMORK SİPARİŞİ VERDİM BİRAZ PARA GÖNDERDİM NE RÖMORKU YAPTI NEDE PARAMI GERİ VERDİ AVUKATLIK OLDUK ADAMIN ÜSTÜNE HİÇBİRŞEY YOK ANLAYACAĞINIZ ADAM TAM BİR ŞEREFSİZ SİZ SİZ OLUN RÖMORK YAPTIRSANIZ BİLE SAKIN PARA VERMEYİN.YAPTIKTAN SONRA AL GÜLÜM VER GÜLÜM.
Bende var 2 tane hiç Memun değilim

2013 Konya fuarında vardı baya römorku.. güzelde duruyordu..

Ama özel amaçlı bi işiniz varsa kesinlikle özel yapım olacak.. iş normalse piyasada biçok güzel römork var zaten..

Hafriyat, ağır yük..vs oldumu özel yapım şart..

SAYGIN58 link=topic=71322.msg825276#msg825276 date=1389428045' Alıntı:
ramazanpullu link=topic=71322.msg825290#msg825290 date=1389430986' Alıntı:
Bende var 2 tane hiç Memun değilim
Abilerim Siz Ergun Abi ' nin Zor Zamanlarına Denkgelmişsiniz, 2010 ' a Kadar Yaptıgı Römorklarda Ufacık Kaynak Eksiği Bile Yok...
2010 ' da Sıkıntılandı Hala Devam Ediyor, O Yüzden de Kaliteli İş Yapamıyor, Şimdi Biraz Düzeltmiş Öncesine Göre Ama Yinede Eskisi Gibi Değil...

Fotodaki-Makinsan tek kelime ile gördüğüm en iyi yerlilerden.. zaten asıl işleri kamyon-tır dorsesi galiba ki.. belli oluyo yaptıkları römorktan..

Tek kusuru o üstündeki kendinden hidrolikli kriko derim.. aynısı bizde var o römork doluyken hayatta kaldır(a)maz! Bizim 15 tonlukta bile usandık ona 20-25 ton attımı olay biter :) Ona tır/trayler krikosu koyacan tadından yenmez..