Ynt: Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?
4 5 bin liraya iyi niyet kapsamında yapıyolar zaten iyi niyet kapsamı olmasa sen düşün
DSG 7 nin ıslak olanıda var onları 2.0 dizellerde uyguladılar bir süredir 1.6 larda da varmış. Bugün aracı aldık plakasıda DG çıktı al sana Doğuş Gurup VW yine yaptı yapacağını 
55-46 link=topic=86715.msg1044148#msg1044148 date=1449837046' Alıntı:yok şanzımanın kendisi 20 bin civarı tamiri 4-5 olması lazım ama herşey servisten yaparsan garanti bitse bile iyi niyet falan ayağına uygun yapıyolarmış
düşünsene abi züppeden dsg li scirocco aldığınııslak tip 7 ileri varmıydı ki onu şimdi öğreniyorum 7 ler kuru diye biliyodum ben aslında audi vw arasında ekonomi farkı olabilir şöyleki vw deki dsg nin az yakması düşük devirde hemen vites atması şehir içinde 10-30 km aralarında giderken 1 le 2 arasında sürekli gidip geldiği söyleniyo devir araları düzgün ayarlansa bence çok problem çıkartmaz
vw için dalga geçiyodum emisyondan fiyat düşerse alalım passat diye hatırlıyosan abi ama 1 lira bile düşmeyeceğini adım gibi biliyodumçünkü doğuş vakti zamanında golf ün maliyeti tam hatırlamıyorum %30 civarı azaltılıp fiyatı düşmüşken zam yapan bi ithalatçıdır
![]()
4 5 bin liraya iyi niyet kapsamında yapıyolar zaten iyi niyet kapsamı olmasa sen düşün