Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?

Renault Kadjar -vs- Skoda Superb

• Kullanılan toplam oy
    226
Ynt: Renault Kadjar 1.5 dci EDC icon mu ?? Skoda Superb 1.6 TDI Style mı ?

' Ahmet ARSLAN ' link=topic=86715.msg1045390#msg1045390 date=1450130726' Alıntı:
Allah kaza bela vermesin Süleyman abi ilk izlenimlerin Nasıl abi bizimle paylaşırsan sevinirim...

Sağol Ahmet aşırı sezsiz inanılmaz bir malzeme kalitesi var gıcırtı patırtı takırtı yok. Kasislerden geçerken son derece nazik bilhassa arkada oturursan yolcuğun keyfi paha biçilmez oluyor bağdaş kur nargile çek o derece, ne közün düşer yere ne nargilen. Benim boyum kısa ama 1.85 gibi kişilerinde arkada başını rahatça hareket ettirebileceği ortam var diz mesafesi muazzam. Motor yalıtımı müthiş 3000 devire yaklaştıkça sesi duyulmaya başlıyor, çok düşük devirde bile çekiş hissettiriyor boğulma sinme hissetmiyosun. 170 km kadar oldu yakıt şuan 5.7 litre civarında. Araç uzun olmasına rağmen turu mükemmel. Vitesleri biraz kemikli belki daha yeni olduğu için olabilir. Beni bu araçta en çok etkileyen şey aşırı rahat aşırı konforlu olması oldu bu arabada sinirlenmenin, psikolojik olarak negatif etkilenmenin imkanı yok bunda 17 jant olmasının yanında getirdiği geniş yanaklı lastik etkisinin payıda olabilir. Daha 100 ü geçmedim ki ben asla yavaş kullanmam insanın sürüş karakteriğine direkt etkisi olan bir araç.