porsche yi arazide deniyorum.var mı kafa tutacak olan

Ynt: porsche yi arazide deniyorum.var mı kafa tutacak olan

Söz konusu araziyse Toyota Land Cruiserdan gerisi gözümde ÇÖP(Buradaki arabalar arasında diyorum,yoksa Mitsu Pajero,Nissan Patrol,Mercedes G serisi gibi iyi arazicilerde var)

Biraz ağır oldu ama aynen böyle,çok merak ediyorsanız nette biraz araştırın,çöllerde kutuplarda hatta Türkiye off-road meraklılar arasında en çok tutulan araba neymiş :) Amcamda var Land Cruiser Prado,çok güzel bir araba,arkadaşım Range Rover Sport aldı,arabayı öve öve bitiremiyor,Land Cruisera bindiğinde yola çıktık,SUSTU )))

Toyota_Land_Cruiser_200_3644_7.jpg

Land Cruıser arazide güzeldir. Hatta diyebilirm ki arazide çok çok iyidir. Fakat yol için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.:D Saatte 200 km hızla viraja hız kesmeden girdik. Denemek amaçlı. Yetkilileri 245 km hızla girebilirsiniz diyor biz istemedik. Şu an bizde KIA SORENTO var. Bu CAYENNE de Almanyadaydı satıldı. Yalnız şunuda söyleyeyim Cayenne Turbo S e bir binip motorunun sesini dinleyip, yoldaki tutuşunu arazi tutuşunu da gördüğünüzde kafanızda daha güzel şekillenecek.

Cayenne Turbo S sakin kullanımda denenerek ölçlmüştür 100 km i geçmedin mi 40-45 kuruş. Ama kadran 200 den düşmedi mi km de 65-70 kuruş yakıyor.:D Diğerini bilemem:D

doganbey1 link=topic=26066.msg324957#msg324957 date=1295120883' Alıntı:
Cayenne Turbo S sakin kullanımda denenerek ölçlmüştür 100 km i geçmedin mi 40-45 kuruş. Ama kadran 200 den düşmedi mi km de 65-70 kuruş yakıyor.:D Diğerini bilemem:D
bende bazen dayımın Audi Q7sine biniyorum v12 tdi motor hacmi 5900 küsür tam 500hp :D şehir içi trafik yoğun olduğu yerlerde ortalama 25 litre yakıyor tabi sürekli gaza yükleniyorum ama kaza yapmak çok kolay araba insanın altından çıkıyor resmen...hiç hız denemesi yapmadım en fazla kaç basıyor diye 250yi gördüm ama arabanın gideri çok yolu yok...

Dikkat et Erkut:D jiplerle kolay kaza yapılır eğer sürmesini bilmezsen:D ben bizim jiple yaptım bi kaza aklımı başıma devşirdim öğrendim nasıl kullanılacağını.
Cayenne Turbo S 507 bg 320 kadran var. 300 ü İzmir otobanında gördük.:D BMW 5.30 yada 5.35 de olabilir. güzel bir kapışma olmuştu. Tabi iki alamancı yan yana gelirse rahat durmazlar hemen kapışırlar:D

doganbey1 link=topic=26066.msg324983#msg324983 date=1295123119' Alıntı:
Dikkat et Erkut:D jiplerle kolay kaza yapılır eğer sürmesini bilmezsen:D ben bizim jiple yaptım bi kaza aklımı başıma devşirdim öğrendim nasıl kullanılacağını.
Cayenne Turbo S 507 bg 320 kadran var. 300 ü İzmir otobanında gördük.:D BMW 5.30 yada 5.35 de olabilir. güzel bir kapışma olmuştu. Tabi iki alamancı yan yana gelirse rahat durmazlar hemen kapışırlar:D

edirneden gelipte bizim otoyolda 300 yapıp izmirlilerin hayatını tehlikeye atma bak polise şikayet ederim bidaha gelirsen ;D

:D sizinkilerde az değil haaa:D şahinler doğanlar yanımıza geldiydi korna öttürdüler. bizim enişte bi sağa bi sola baktı:D gaza yüklendi daha arbaları göremedik:D

doganbey1 link=topic=26066.msg324989#msg324989 date=1295123422' Alıntı:
:D sizinkilerde az değil haaa:D şahinler doğanlar yanımıza geldiydi korna öttürdüler. bizim enişte bi sağa bi sola baktı:D gaza yüklendi daha arbaları göremedik:D

onlar bişi değil bide çeşme otoyoluna girsen gideceğin şeriti şaşırtırlar valla zuha-*-s

kim şaşırtıyor acaba:D Enişte Almanyadan buraya 22 saatte geldi. Çeşmeciler sıkı sıkı tutsunlar musluklarını yoksa sıkarlar:D abii:D

doganbey1 link=topic=26066.msg325002#msg325002 date=1295124333' Alıntı:
kim şaşırtıyor acaba:D Enişte Almanyadan buraya 22 saatte geldi. Çeşmeciler sıkı sıkı tutsunlar musluklarını yoksa sıkarlar:D abii:D
valla bilmiyorum artık doğan gelince çıkarız otoyola yazın gör bakalım kim sıkıyo çeşmeyi zuha-*-s

:D bu bizim değil bunun aynı eniştemde vardı bi aralar. O eski halinden eser yok şimdi... Izdırap içindeee yorgunum şimdi :D çok kahrımızı çekti o araba çokkk. Birde çok sağlam!