porsche yi arazide deniyorum.var mı kafa tutacak olan

Ynt: porsche yi arazide deniyorum.var mı kafa tutacak olan

Doğanbey belki o tanıtım videosu olduğu için deneme yapmışlardır olabilir yani birde özel isteğe bağlı koyabilirler belkide bazılarında olur bazılarında olmaz :S. Ama doğrudur avrupada öyle bişey olduğu sınırlama olabilir :) Türk insanına gelirsek takografa bile çare bulan kamyoncu kardeşlerim bunamı çare bulmayacak bee :)) Benim favorim Q7 , Bi keresinde abimin bir arkadaşının Q7 sini kullanma şansım oldu çok şahane bir araba diyecek söz bulamadım yani :) Allah nasip ederde alırız bitane inşallah.

İşte buna Katılıyorum :D
nforcer link=topic=26066.msg236522#msg236522 date=1261431070' Alıntı:
scanıa tırlarda awrupadan geliyo we dediğiniz hız sınırlayıcılardan war...ama bizim insanımız her zamanki gibi baştan işin şeyliğini öğrendiğinden hız sınırlayıcının sigortasını dewreden çıkarıp son sürat yola dewam ediyolar :D

@WoLf@ link=topic=26066.msg236611#msg236611 date=1261496987' Alıntı:
Doğanbey belki o tanıtım videosu olduğu için deneme yapmışlardır olabilir yani birde özel isteğe bağlı koyabilirler belkide bazılarında olur bazılarında olmaz :S. Ama doğrudur avrupada öyle bişey olduğu sınırlama olabilir :) Türk insanına gelirsek takografa bile çare bulan kamyoncu kardeşlerim bunamı çare bulmayacak bee :)) Benim favorim Q7 , Bi keresinde abimin bir arkadaşının Q7 sini kullanma şansım oldu çok şahane bir araba diyecek söz bulamadım yani :) Allah nasip ederde alırız bitane inşallah.
abi aynı araba eniştemde var.öyle bir sınırlama yok bak ben sana söyleyeyim.cayenne turbo s 550 bg.zaten bun araştırırsanızda bulabilirsiniz.eniştem almanyada oturuyor.ve ben o arabayla 5.30 d nin kapışmasına bizzat izmir yolunda şahit oldum.5.30 max hız 280 km yaptı.cayennede 294 km yaptı daha fazla zorlamadı.320 kadranı var.ve almanyadada öyle bir hız limiti yok

Evet bende bunu biliyorum almanyada arabalarda hız limiti yokmuş hatta geçen abim turistik gezi için gitmişti bindiğimiz taksi oto yolda 150-160 ın altına düşmedi diyodu videodada görmüştüm bunu ama işte bazı ülkelerde sınırlama olabilir demiştim bende bilemeyiz :) Ama porsche de güzel araba takdir etmek lazım. Ama bana biraz daha sportif kacıyo ben Q7 taraftarıyım :) Araba senin heralde Güzel günlerde kullanırsınız inşallah kazasız belasız :)

porsche cayenne spor olmasının yanında her türlü koşulda en üstün performansı sağlıyor.hakikatten çok şahane bir araba.malesef benim değil.eniştemin cayennesi var

bu araba senin mi şimdi :D yurt dışı plakalı bu araba seninse koysana bi 340 yaparken sen hiç 340 bırak 240 yapan arabaya bindin mi acaba koy hadi hemen bi kaç foto daha görelim bu araba senin madem

ozgurefe09 link=topic=26066.msg239552#msg239552 date=1262719144' Alıntı:
haklısın abim özür vectra yapar ben de yaptım biliyorum allah kaza bela vermesin
amin abi ama hız hakikatten iyi bir şey değil.şahsen gerektiği kadar yapma taraftarıyım.saliselik hata adamı kahreder

posche nin dizeli yok :) onu kullanacagıma vw toureg alırım yada daha lux olacaksa audi Q7 yada land rover polatın arabadan silindir farkı var yani :)