En az 300 saati devirmeden pompayı kurcalama derim.
4lü 9 numara ünlü pullukPulluk kaç no kullanıyon kardeşim yakıt tüketimi nasıl
Anladım abi yorum için sağolEn az 300 saati devirmeden pompayı kurcalama derim.
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim abi o zaman bu serilerde azda olsa var ben yine de bi servise göstericem sonrada biraz saat yapmasını beklicem belki pompa da sıkıntı vardır.
Biz de 75 c aldık yok başında ikinci el 2015 model 350 saatte daha öyle uzun boylu deneme şansım olmadı ama rampada bayılma sıkıntısı var onu da daha 500 saati geçmemesine veroyorum. Ciddi bir sorun değildir tarlada iş yaparken bayilmiyorsa . Bayılma sebebi traktörün hızı da olabilir fazla sürat rampada ister istemez bayiyor motoru
Bana kalırsa eğer tarlada boğulma yapmiyorsa sıkıntı yapma kendine 3. Ve 4. Vites arası açıklık fazla ve traktör hızlı olduğundan yapıyor. Bende MF 265s ver bucuklu eğer buçuk olmasın motor bayılıyor buçuğa taktigimda hiç bir sıkıntı problem olmuyorÖncelikle hayırlı olsun diyeyim abi o zaman bu serilerde azda olsa var ben yine de bi servise göstericem sonrada biraz saat yapmasını beklicem belki pompa da sıkıntı vardır
Sürümleri takviye 4 seri 1 ile yapıyoruz o yönden sıkıntı olmadıBana kalırsa eğer tarlada boğulma yapmiyorsa sıkıntı yapma kendine 3. Ve 4. Vites arası açıklık fazla ve traktör hızlı olduğundan yapıyor. Bende MF 265s ver bucuklu eğer buçuk olmasın motor bayılıyor buçuğa taktigimda hiç bir sıkıntı problem olmuyor
Yine kendin bilirsin servise sorarsa birşeyler söylerlerse bizi de haberdar edersen sevinirim kardeşimSürümleri takviye 4 seri 1 ile yapıyoruz o yönden sıkıntı olmadı
Tamam abi en kısa zamanda haber vericem birde video çekip paylaşcamYine kendin bilirsin servise sorarsa birşeyler söylerlerse bizi de haberdar edersen sevinirim kardeşim
Eyvallah kardeşimTamam abi en kısa zamanda haber vericem birde video çekip paylaşcam
4lü 9 numara ünlü pulluk
Yakıt tüketimi normal abi detaylı ölçüm yapmadık
Takviye 4 genelde yerine göre seri 1pullukta hangı vıteslerde surum yapıyorsunuz
Takviye 4 genelde yerine göre seri 1
Tamamdır bi pompaya Baktırıcaz sonrada saati beklicez yapsın biraz dahagayet güzel performansı var bende 65c kullanıyorum alpler pulluk 4 9 takvıye 4 serı 1 surum yapıyorum. motor daha cok yenı sayılır zamanla motor dahada rahatlar
Takviye 4 genelde yerine göre seri 1
Önceden hangi traktör kullaniyordun, eskisinde benzer sıkıntı varmiydı?Pulluk performansı falan çok iyi hiç sıkıntısı yok o yandan ama bayılması bana garip geliyor arkada boş römork olsun rampada bayılıyor
Önceden styer 8053 vardı bunun kadar boğulma yapmıyorduÖnceden hangi traktör kullaniyordun, eskisinde benzer sıkıntı varmiydı?