Bende 2009 model var 150000 kilometreyi devirdim. Herhangi bir sorun çıkartmadı. Ben partner tepee derim. Yıl baında yenilemeyi düşünüyorum. 115 beygirlik ise bu paraya daha iyisini alamazsın.
Doblo easy veya safeline ise haklısınız premio veya treking versiyonu sınıfının en iyisi. Hepsini test etmiş ve 2016 doblo treking sahibi olarak görüşüm bu.Doblodan daha kaliteli olduğu düşüncesindeyim inşallah üzmez bizi birde bu en full modeli 115 bg evet , ben ptt de kargocuyum doblo 2017 kullanıyorum bence iç döşeme dalan berbat he bastınmı gidiyor ama sadece o
Doblo easy veya safeline ise haklısınız premio veya treking versiyonu sınıfının en iyisi. Hepsini test etmiş ve 2016 doblo treking sahibi olarak görüşüm bu.
PTT nin kullandığı versiyon ile treking versiyonu arasında en az 20 bin TL fark var. Yalıtım malzemesi yok denecek kadar az easy versiyonunda bizim treking de koltuk ısıtması bile var gerisini siz düşünün. Ama almışsınız partneri boş muhabbet yapmanın anlamı yok tekrar hayırlı uğurlu olsun aracınız.Doblonun en boşu var Ptt de zaten ama ön dizayn falan hep aynı hepsinde doblo iyi hoş ama kasa olarak bilemiyorum kullandığım için diyorum çok fazla ötüyor teneke gibi
PTT nin kullandığı versiyon ile treking versiyonu arasında en az 20 bin TL fark var. Yalıtım malzemesi yok denecek kadar az easy versiyonunda bizim treking de koltuk ısıtması bile var gerisini siz düşünün. Ama almışsınız partneri boş muhabbet yapmanın anlamı yok tekrar hayırlı uğurlu olsun aracınız.
PTT nin kullandığı versiyon ile treking versiyonu arasında en az 20 bin TL fark var. Yalıtım malzemesi yok denecek kadar az easy versiyonunda bizim treking de koltuk ısıtması bile var gerisini siz düşünün. Ama almışsınız partneri boş muhabbet yapmanın anlamı yok tekrar hayırlı uğurlu olsun aracınız.Doblonun en boşu var Ptt de zaten ama ön dizayn falan hep aynı hepsinde doblo iyi hoş ama kasa olarak bilemiyorum kullandığım için diyorum çok fazla ötüyor teneke gibi
Doblonun en boşu var Ptt de zaten ama ön dizayn falan hep aynı hepsinde doblo iyi hoş ama kasa olarak bilemiyorum kullandığım için diyorum çok fazla ötüyor teneke gibi
Bizde de 2005 i var tarlada kullanıyoruz biraz hantal fakat 2013-2016sını da sürdüm yani partner tepeeler cidden çok iyi, konfor performans eski modellere nazaran çok güzel, hayırlı olsun arabanız inşallah cam tavan almışsınızdır çok güzel duruyor
Tepe kamyonet geçiyor. Src ve k belgesi isteniyor. Ozellikle polisler ve maliye buna çok dikkat ediyor. Hiz sınırı 89 şehirler arası. Bagaji da otomobil bagajından küçük. Eger vb taşımayacaksaniz binek araç öneririm.