PC Kabusum Oldu.:( Bilgisayar Kapanma Sorunu. Lütfen Yardım.:S

Ynt: PC Kabusum Oldu.:( Bilgisayar Kapanma Sorunu. Lütfen Yardım.:S

Abi arkadaşların dediği gibi power supply ve işlemci fan sorunu. Aynı dert bende de vardı. 120 tl sıkışmış. Abi power supply konusnda watt ' ı ömemli. Dikkat edilmesi gerek.

nailyetek link=topic=57951.msg622764#msg622764 date=1345375885' Alıntı:
Bütün yorumları dikkatlice okudum. Köy küçük olduğu için 20 kw lık bir trafo takılmış zamanında. Şu an köy ne kadar az olsada evlerde elektrikli aletler arttı. Bundan dolayı elektriklerde düşme oluyor, arasıra da göz kırpma diye tabir edilen olay oluyor. Pover Suply dediğiniz alet bu yüzden hasar görmüş olabilir, birde pc deki pover suply 300 Watt. Anlıyanlar küçük olduğunu söylediler. En az 400 Watt olmalıymış, yeni kurulan Windovs 7 de bunun gerekli gücü karşılamadığını tahmin ediyoruz. Bunu değiştirecem, bakalım sonuç ne olacak.
Yardım ve yorumlarınız için teşekkürler.
Onun Hatta Gercek Değeri Daha da Düşüktür, Etikette Yazan Değeridir 300 Watt... Bi 400 450 Watt ' lık Bisey Al Rahat Edersin Abi ;) Hatta Almışken Yaninda Birde Güç Kaynağı Al, Bilgisayarin Daha Sağlıklı Çalışır Ve Elektrik Gidip Gelmelerinden Dolayı Oluşan Arızalar Sona Erer Abi...

Yardımlarınız için teşekkürler, öncelikle ev elektriğindeki topraklama sorununu hallettik.:) Bundan dolayı power suplly hasar görse gerek, onuda bu gün yenisi ile değiştirdim. 450 Watt lık bir şey taktım, hem sessiz hemde sorunsuz oldu.

nailyetek link=topic=57951.msg622098#msg622098 date=1345163433' Alıntı:
23 dakika sonra yine kapandı.:( evin tesisatında bahsettiği roleden var, yani ev yeni tesisat projeye uygun. Yine de elektrik problemi olduğu kesin.
Güç kaynağı tavsiye ettiler, yarın bulabilirsem birde onu deniyecem.:) Pc zaten iftara yakın zamanda benden her türlü şiddeti görüyor.

zavallı pc zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
nail abi işlemciden bir sorun olmasın yada kasa içindeki powerdan bir de poweri değiştirmeyi dene belkiufak geliyordur

nailyetek link=topic=57951.msg623834#msg623834 date=1345819642' Alıntı:
Yardımlarınız için teşekkürler, öncelikle ev elektriğindeki topraklama sorununu hallettik.:) Bundan dolayı power suplly hasar görse gerek, onuda bu gün yenisi ile değiştirdim. 450 Watt lık bir şey taktım, hem sessiz hemde sorunsuz oldu.

galiba sorun çözülmüş geç kaldum bea cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s

nailyetek link=topic=57951.msg623834#msg623834 date=1345819642' Alıntı:
1 Numara Abi ;)