PriaxorBiz tek sefer atacağız sizce opera mı? Priaxor mu? Kullanalım hangisi daha iyi
PriaxorBiz tek sefer atacağız sizce opera mı? Priaxor mu? Kullanalım hangisi daha iyi
Sapa kalkmadamı yoksa kardeşlenme dönemindemi atacaksınızBiz tek sefer atacağız sizce opera mı? Priaxor mu? Kullanalım hangisi daha iyi
Ot ilacı corvetteyle birlikte kullanabilirmiyiz hocam ?100 lira civarında fiyat var Fetrilon Combi 2 için 15 dekarda kendi arazimde kullanmaktayım. Ürün gönderimi için yardımcı olurum.
Mehmet hocam ot ilacıyla birlikte karistirilip kullanilabiliyor mu ?Hocam çok çok denedim belki 10 yıldan fazla zamandır Fetrilon Combi kullanırız çok farklı bir ürün parasının hakkını veriyor ama tek sıkıntısı hem 1 kg ambalaj o yüzden maliyet artıyor
Benim bildiğim bu ilaç 20dk agresif bir ilaç ben bunu 25dk atıyordum ilaç bozulmaz ama karıştırma normal ilaçtan 20gun sonra 25donume 2.ye pas atKonu pas ilaçları olunca konu açmak yerine buradan sorayim dedim,simdiden ozur dilerim...
Arkadaşlar 60 dk bugdayim var,pas icin ludion aldım. 1 lt si 10 dk icin kullaniliyor.Elimde eskiden (ustunde 2014-2016 yazıyor)kalma oxadone-pro yazan açılmamış bir kutu var.Sizlerin bilgisine güveniyorum, bu ilac bozulmusmudur?kullanmalimiyim?
Yada 60 dekarı 600 luk holderle 3 seferde atarim,bu ilacida 3 holdere böleyim, ludionun uzerine eklesem mi?
Eyvallah kardeşim, şöyle yaptığımı hatırlıyorum. O zaman ludion diye bir ilaç almıştım. Etken maddesi fotodakinden farklıydı. Ludion un 1 lt si 10 dekarlikti ben onu 12 dekara ayarlayıp üstüne 200 ml diğer ilaçtan ekledim.guzel bir karışım olmuştu.O şekilde buğdaylara kullandim .Bizim buralarda pek kullanmazlar bu ilaçları ama ben memnunum...Benim bildiğim bu ilaç 20dk agresif bir ilaç ben bunu 25dk atıyordum ilaç bozulmaz ama karıştırma normal ilaçtan 20gun sonra 25donume 2.ye pas at