Bizim burada;Maliyet olarak fiyatlar nedir bilginiz varmı?
Priaxor atıcam yüksek ihtimal. Bayrak yaprağı tam açmamış yerler var sıkıntı olmaz demi?Hocam basladiysa 75 yerine 100gram priaxor
ya da dozunda 200gram Opera Max atın
muadilleri ya da daha ucuz ilaçlarla Dekara 5tl farkeder ama etkisini çok farklı görürsünuz.
Kuraklıga ve aşırı ssıcaklara da direnç kazandırır.
Bu yıl Mart sonu 125 gram priaxor attım ben hala yemyeşil buğday hiç bir belirti görmedim 30-35 gün koruyor. İkinci uygulama Opera Max olacak yağışlardan sonra.
Gecen yıl Amistar atmıştım ondan da çok memnundum ama basf bir gömlek daha iyi
Olmaz bence daha iyi hastalığı kontrol altına alırsa bayrak yaprağı temiz çıkar en önemli yaprak da o.Priaxor atıcam yüksek ihtimal. Bayrak yaprağı tam açmamış yerler var sıkıntı olmaz demi?
Priaxor atıcam yüksek ihtimal. Bayrak yaprağı tam açmamış yerler var sıkıntı olmaz demi?
Best amin etklli bir ilac ama pas ilaci degil ot ilaciBestamin ne kadar etkili eniştemde varmış 2 adet.
evet etikette öyle yazıyor ama opera max da AgCelence® teknolojisinin onu farklı kıldığı söyleniyor..etken madde olarak aynı gözükebirler ama opera max bu teknoloji ile üretildiği için daha etkili diye bir söylenti var...ne kadar doğru açıkçası bende merak ediyorum.....bu konuda uzman bir arkadaş keşke yorum yapsa da hepimiz öğrenmiş oluruz...Priaxor veya Opera Max ile aynı etken maddelere sahip olmasına ama daha fazla oran da etken maddeye sahip Retongo Plus..Kalite ve koruma acısından çok iyi bir ilaç.. 5 Litresi 33-35 dekara atar..
Bizim burada;
Priaxor 66 dekar 850 TL
Opera Max 25 dekar 525 TL
Retengo Plus 33-35 dekar 540 TL
Hayraboluda opremax 5lt 420 pixagor 5lt 720 altis5lt 260tl ye aldimSizin orda pahalı edirne merkezde100 lira aşağısı bunlar. Ben operayı nisan başında 425 e aldım
Bu konuda uzman degilim ama yillardir kullaniciyim operamax cok farkli bir ila sapi cok diri tutuyor kasim ayinda operamax attigim tarlaya nadas icin gittigimde bugdayin yerde kalan kisimlari halen sap sari ben saman ticaretinle ugrasiyorum operamax atilan tarlanin sapi yagmurda yese beyaz balya oluyor inanmaya bilirsiniz benim gozlemledigim boyleevet etikette öyle yazıyor ama opera max da AgCelence[emoji768] teknolojisinin onu farklı kıldığı söyleniyor..etken madde olarak aynı gözükebirler ama opera max bu teknoloji ile üretildiği için daha etkili diye bir söylenti var...ne kadar doğru açıkçası bende merak ediyorum.....bu konuda uzman bir arkadaş keşke yorum yapsa da hepimiz öğrenmiş oluruz...
Bu konuda uzman degilim ama yillardir kullaniciyim operamax cok farkli bir ila sapi cok diri tutuyor kasim ayinda operamax attigim tarlaya nadas icin gittigimde bugdayin yerde kalan kisimlari halen sap sari ben saman ticaretinle ugrasiyorum operamax atilan tarlanin sapi yagmurda yese beyaz balya oluyor inanmaya bilirsiniz benim gozlemledigim boyle
Biz bu sene altis attık ilaç hakkında düşünceniz nedirHayraboluda opremax 5lt 420 pixagor 5lt 720 altis5lt 260tl ye aldim