PANCARIN İLK SUYU ve BUĞDAYI SULAMAYA DEVAM , YENİ ALDIĞIMIZ YAĞMURLAMALARLA

Ynt: PANCARIN İLK SUYU ve BUĞDAYI SULAMAYA DEVAM , YENİ ALDIĞIMIZ YAĞMURLAMALARLA

kolay gelsin bereketli olsun kardeş ... bu kaç metreye atıyor ? buğdayda ve patateste verimli olurmu ? suyu neyle basıyorsunuz ?

Ynt: PANCARIN İLK SUYU ve BUĞDAYI SULAMAYA DEVAM , YENİ ALDIĞIMIZ YAĞMURLAMALARLA

kolay gelsin ali. güle güle kullanın. bende alsam iyi olacak. erik bahçesini sulamak için.

ok-*-s güzel paylaşım eline emeğine sağlık.. anlş-*s Ben de dere kenarında 15 dekar kadar yoncam için yağmurlama sulama sistemi düşünüyorum. ve araştırıyorum :S halihazırda yağmurlama suşama sistemi olarak en hesaplı ve verimlisi hangisi olur benim için bi de hibe ya da kredi devam ediyormu varsa devlet desteklide alabilirim ihşallah.Marka olarakta arılı ya da egeyıldız olabilir uyy-*s :S

Jain diye bir firma var onlarin yağmurlamasida. Borularida çok kalitelidir arilidan daha Iyi bir araştirin

ramazanpullu link=topic=56746.msg609359#msg609359 date=1340485563' Alıntı:
kolay gelsin tokmakcı tabancada baya büyük biz havuç için küçük (sprink) tabancalara döndük
Neden küçük tabancaya döndünüz abi.