Lassa ya hakaret olmuş bu soru
Lassa ya hakaret olmuş bu soru
300 km sırf traktör ün ön lastik i için mi gittin zaten yakıt fiyatıyla bir tanesını alırmıssınBenim önlerde starmax var
2.el olarak almıstim
Taa 300 km gidip afyon cay dan aldım almaz olaydim gerekirse 2 katı para verip kalite almak herzaman iyidir özka petlas starmax benim için pitmiştir artik 5 para etmez
Evet 2.el olarak aldım satan kisi lastikler yeni ayarında dedi ve fiyatı 3/1 fiyarına geldi yakıtla beraber benim arka lastiklerde %30 diş olduğu için uyum sağlamıycak 0 lasttik taksam alacam lastik en fazla %50 diş olması lazımdi aldıgım laştilerde tam uyum sağladı300 km sırf traktör ün ön lastik i için mi gittin zaten yakıt fiyatıyla bir tanesını alırmıssın
Tamamen duygusal galibaKimse neden good year den bahsetmemiş. Öldü de bizim mi haberimiz yok
Yıllardır good year kullanırız traktörde, memnunuz.
Biz 165 e 5. Yılı kullandikmi şampiyonuz diyorduk siz iyi kullanmissiniz dayim john deere 1120 ye 1992 de prelli almış gecen yıl değişti bizim kadar kullanmasada senede 80 100 dönüm isliyo bahce isleri birazda kullanimla alakalıBu lastik işi bence tamamen kullanımla alakalı ben yıllık 80/100 dönüm yer işliyorum 2009 yada 2010 da aldım STARMAX tahminim bı 3 sene daha gider arka lastik MF 165... Önler Lassa en az 15 yıl oldu 2/3 yıl daha gider... işi ağır olan arkadaşlar Kesinlikle LASSA alsın...
Good year römork lastikleri çok iyiydi, yalnız traktör arka lastiklerinde biraz sert hamur lastik kullanırdı, tutunma konusunda eksik kaldığı kanısı oluşuyor yoksa çok sağlam lastik markasıdır. Yeni modellerinden kullanmadık.Kimse neden good year den bahsetmemiş. Öldü de bizim mi haberimiz yok
Yıllardır good year kullanırız traktörde, memnunuz.
SağolasınHayırlı olsun, doğru bir tercih yapmışsınız. Komşumuzda MF 2615 var. Arkalar Goodyear lastikli 2012'den beri hala duruyor. Traktör 3 bin küsür saatte, ama lastikler hala yarıdan fazla. Lastik bitmiyor ama çok sert olduğu için traktör tutunamıyor. İnşallah lastik bitebilirse kesinlikle Lassa alacaklar.
Hocam kleber da tercihler arasında yer alabilir . Lassa dan daha sağlam bana göreTraktörün ön lastikleri yenileyeceğim. 12.4 24
Arazi taşlı değil
Hangisini tercih etmeliyim
Eyvallah. Lassa aldim.Hocam kleber da tercihler arasında yer alabilir . Lassa dan daha sağlam bana göre
2750 tl çiftinin fiyatı mı