Otomobiliniz Dizel mi? Benzinli mi?

Dizel mi? Benzinli mi?

• Kullanılan toplam oy
    69

Ynt: Otomobiliniz Dizel mi? Benzinli mi?

doganbey1 link=topic=46388.msg440914#msg440914 date=1315305981' Alıntı:
Eski opelciyiz abi :D vectra vardı. Fİyat konusunda ne diyorlar. Biz benzinli istemiyoruz. çünkü babam sürekli şehir içinde geziyor can sıkıntısına. Uzun yolada çıkıyor :D
fiyat konusunda 90 bine arabayı vericekeler ama boş hali dvd navigasyon 19 inç cant ses sistemi flexride şasi sistemi stil paket vs onlarıda koydurtucam hemen hemen full paket olucak peşin en son 95 bin yapıcam dedi benim hondayıda gördü resmen hayran kaldı bunuda bana sat ben kullanayım diyor :)

aslında o özellikte bmw mercedeslerin yanına fiyatı çok iyi çok güzel sağlam gösterişli bir araba bir o kadarda yer kaplanı gitmiyor resmen uçuyor araba :) mağdem pek üste para vermek istemiyorsun sana en güzel gidicek araba şuan benim arabadan civic al tavsiyem

oo konu uzamış :)
djzeus link=topic=46388.msg441039#msg441039 date=1315325942' Alıntı:
aslında o özellikte bmw mercedeslerin yanına fiyatı çok iyi çok güzel sağlam gösterişli bir araba bir o kadarda yer kaplanı gitmiyor resmen uçuyor araba :) mağdem pek üste para vermek istemiyorsun sana en güzel gidicek araba şuan benim arabadan civic al tavsiyem
Civic hb alsın 1.8 basar gider genç adam :)

doganbey1 link=topic=46388.msg441264#msg441264 date=1315345554' Alıntı:
Abi bilmiyorum işte şuan düşünme aşamasındayız. Benzinli almak istemiyoruz. Dizel olarakda ben 5.30 yada 5.20 hoşuma gidiyor. Kararsızlık çok kötü :D
o markalara ben bile bakmıyorum dostum :) benzinli diye hiç korkma civicten bas acayip gider çok şık araba ne yapsan yakışır sade kullan sade gider yakıtıda çok değil japon malı alman arabaları kadar olmasada yine çok kaliteli

bmw'ye takıldın sen :) ondanmı düşünüyorsun 50 bin ona vermeyi göze alıyorsan 2003 model arabaya daha yüksek model başka markalara baksana dostum en az 2009 model birşeyler bak bmw çok güzel arabalar ama eski 2003 model ben yenilerinden düşündüm çok pahalı 2. elde istemiyorum bak benim arabanın aynısı benimki gibi beyaz inci satılık fiyatta uygun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-full-full-honda-56184105/detay/ sen bunu al benim gibi birde siyah cant atarsın süper olur

doganbey1 link=topic=46388.msg441463#msg441463 date=1315409017' Alıntı:
hondanın yemin ediyorum en nefret ettiğim arabası tip olarak ufacık yumurta gibi :) civic'i o yüzden aldım ben geniç dolgun arabaları seviyorum insignia'yıda o yüzden karar kıldım tank gibi araba bu araba isterse 500 hp olsun yine almam :) zevk meselesi ama araçın motoru iyi honda teknolojisi yanlız şanzımanda biraz sıkıntı yaratabilir düz vitesleri yok bu modelin banada pek sıcak gelmiyor bu şanzıman hondanın alıp kullanılıcak tek arabası bana göre civic

djzeus link=topic=46388.msg441493#msg441493 date=1315414984' Alıntı:
hondanın yemin ediyorum en nefret ettiğim arabası tip olarak ufacık yumurta gibi :) civic ' i o yüzden aldım ben geniç dolgun arabaları seviyorum insignia ' yıda o yüzden karar kıldım tank gibi araba bu araba isterse 500 hp olsun yine almam :) zevk meselesi ama araçın motoru iyi honda teknolojisi yanlız şanzımanda biraz sıkıntı yaratabilir düz vitesleri yok bu modelin banada pek sıcak gelmiyor bu şanzıman hondanın alıp kullanılıcak tek arabası bana göre civic
Abi senin gibi düşünen yada büyük araba sevenlere gelmez belki ama gençlere fln gider diye düşünüyorum motoru güzel içi yeterince geniş ve aracın spor gösterişili olusu hoşumuza gidiyor ama dediğin gibi ishift mi ne şanjımanı akıllara soru işareti bırakarak 2011 lerde 1.4 motor çıkması :S kafa karıştırtıyor insana

SmhGwz link=topic=46388.msg441501#msg441501 date=1315415867' Alıntı:
Abi senin gibi düşünen yada büyük araba sevenlere gelmez belki ama gençlere fln gider diye düşünüyorum motoru güzel içi yeterince geniş ve aracın spor gösterişili olusu hoşumuza gidiyor ama dediğin gibi ishift mi ne şanjımanı akıllara soru işareti bırakarak 2011 lerde 1.4 motor çıkması :S kafa karıştırtıyor insana
dostum biz genç değilmiyiz gençlere gider diye :) bu modifiye olayını en hızlı yaşayanlardan biri bendim zamanında insan sade arabalara bakıyor bir süre sonra bu model iyice yumurta gibi ama şimdi :) oturaklı büyük arabalara daha çok yakışıyor yaptığın herşey bu şanzımanı anlayan pek yok bu tip bana göre yeni astra şahane olmuş bu arabayı bakıcağınıza yeni astra alın daha şık gösterişli

Valla abi bana da senin arabanın tipi hoş geliyo. Bende bu type s lerin tipini beğenmiyom abudik gubidik :D ama 140 bg oluşu çok güzel. Ve ben videosunu izledim o devir nasıl artıyor öyle ya :D araba sıfırdan 25 e direk çıktı :D

doganbey1 link=topic=46388.msg441603#msg441603 date=1315435178' Alıntı:
Valla abi bana da senin arabanın tipi hoş geliyo. Bende bu type s lerin tipini beğenmiyom abudik gubidik :D ama 140 bg oluşu çok güzel. Ve ben videosunu izledim o devir nasıl artıyor öyle ya :D araba sıfırdan 25 e direk çıktı :D

Kardeş 10 senedir honda kullanan biri olarak sana diyebileceğim.Bir kere honda aldınmı arkana bakmazsın sorunsuz kaliteli yakıtı ekonomik kendince lüks sayılabılecek arabalardır.Honda 1,8 Hb leri ben 2 yıl önce çok araştırdım.yakıtı 1,6 dan daha az üstelik 140 bg bunların kesınlıkle triptonıc olanını alma bulabılırsen düz vitesli modelini al.triptonıc vıteslılerın şanzımanında sorun demeyelımde vıtes gecıslerınde duraksama ve kapanma sıkayetlerı var.djeus gıbı bende arac alımlarımı sıfır yapıyorum.ama tanıdıgın bıldıgın bırınden temız kullanılmıs bır arac alabılırsın.Bugunlerde bende honda 1,6 full+full 2010 model elegance mi satıp mıtsubushı L200 almayı düşünüyordum ama inan kıyamıyorsun kullanma şansın olursa bunu sende göreceksin.Ne alrsan al hayırlı olsun.Honda lar konusunda takıldıgın olursa seve seve fikir verebiliriz.

djzeus link=topic=46388.msg441461#msg441461 date=1315408806' Alıntı:
bmw'ye takıldın sen :) ondanmı düşünüyorsun 50 bin ona vermeyi göze alıyorsan 2003 model arabaya daha yüksek model başka markalara baksana dostum en az 2009 model birşeyler bak bmw çok güzel arabalar ama eski 2003 model ben yenilerinden düşündüm çok pahalı 2. elde istemiyorum bak benim arabanın aynısı benimki gibi beyaz inci satılık fiyatta uygun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-full-full-honda-56184105/detay/ sen bunu al benim gibi birde siyah cant atarsın süper olur
Manuel olsaymiş keşkee:S km gayet güzel ama Satıcı hiç bir açıklama yapmamış Sanırım Makinesine çok güveniyor grin-*-s En tutulanı 1.6 mı bunların şimdi ?

Bizde önceden hep manuel vites araba vardı. Babamda otomatik vites sevmezdi. Ama otomatiğe bir alışınca bırakamıyorsun. :D şimdi otomatikten vazgeçmem diyor. Valla 1.8 type s lerin şekli hiç güzel değil. Ben sevmiyorum. Ama seda civic ler çok güzel. Ona hafif de bir makyaj yapacaksın offff. Ama benim her zaman aklım e 39 kasa bmw lerde. onların dizeli acayip az yakıyor. ve performansta cabası.

doganbey1 link=topic=46388.msg441625#msg441625 date=1315467259' Alıntı:
Bizde önceden hep manuel vites araba vardı. Babamda otomatik vites sevmezdi. Ama otomatiğe bir alışınca bırakamıyorsun. :D şimdi otomatikten vazgeçmem diyor. Valla 1.8 type s lerin şekli hiç güzel değil. Ben sevmiyorum. Ama seda civic ler çok güzel. Ona hafif de bir makyaj yapacaksın offff. Ama benim her zaman aklım e 39 kasa bmw lerde. onların dizeli acayip az yakıyor. ve performansta cabası.

Evet makyaj çok yakışıyor hazırda resim olsaydı eklerdim buraya benim arabanın makyajı oldukça yakıştı.

Seve seve fakat şu an işyerindeyim telefon ile çekebilirim yükleme kablosu evde olmazsa resimleri sana telefon mesajı ile yollayayım sen yükleyebilirsen daha iyi olur.