otları biçerken case'nin camı kırıldı.

Ynt: otları biçerken case'nin camı kırıldı.

bende geçen yıl aldım üsteki en sag 2 cıvatayı söktüm 100.120 cm olması lazım lema taktım diger katlanır yere aynısın dan eski bi kilim attım üstüne sagınden solun dan demir teliyle bagladım süper oldu çok da randımanlı hemde masrafsız

Geçmiş olsun , çayır makinası hakikaten tehlikeli , kabinli olunca atılan taşın cam kırma ihtimali , kabinsiz olunca sürücüye gelme ihtimali var.

Bendede olmuştu, tanburlu dönerken fırlattığı taşlara dikkat etmek lazım. Allahtan bizim kabin var, ya olmasa ozaman o taş bizede gelebilir. Aman arkadaşlar önce tedbir uyy-*s

eğer çayır gibi gövdesi yumuşak ot bicmiyorsaniz yonca çavdar yulaf gibi gövdesi (sapı) sert bitkileri biçiyorsaniz tamburlu makineden ziyade mastari tavsiye ederim Ne taş atar Ne De tambur gibi tehlikeli ve yoncanin kendisi için tamburdan daha sağlıklı. tambur yoncayi darbeyle biçerken mastar Tam olarak keser her yönden daha sağlıklı sert gövdeli bitki için...

benim bildiğim tamburların etrafını saran kendi orjinal cadırları var tamdur bunun içinde calişiyor tahlike arz etmiyor.