Otlara Diskaro Çektim

Ynt: Otlara Diskaro Çektim

otların toprakla karışması tarla içinde faydalı...toprağı organik maddelerce zenginleştirir...traktörünüde beğendim cengaver maşallah :) ben şahsen elektronik aksamı fazla olan traktörleri pek sevmem traktör dediğin mekanik olmalı tıpkı seninki gibi...paylaşım içinde teşekkürler oldukça güzel resimler çekmişsin....

uzunyayla link=topic=21808.msg184126#msg184126 date=1244104386' Alıntı:
otların toprakla karışması tarla içinde faydalı...toprağı organik maddelerce zenginleştirir...traktörünüde beğendim cengaver maşallah :) ben şahsen elektronik aksamı fazla olan traktörleri pek sevmem traktör dediğin mekanik olmalı tıpkı seninki gibi...paylaşım içinde teşekkürler oldukça güzel resimler çekmişsin....
ben teşekkür ederim abi...ama bi kabin olsa güzel olurdu.teybi, hoparlörü,kliması dahilinde :)

arkadaşlar mf 265 ime 28 li diskora almayı düşünüyorum..en kaliteli en iyi marka hangisidir_?

grnt014se.jpg

bu ekipmanın üstüne tanımam ot öldürmede

o diskaro ile ot parçalanmaz sanırım çünkü çok hafif ,diskora ağır olması lazım ki otları kessin biz o işi büyük gobleyle yapıyoruz çiftte yakın derin sürüyor

samsunbafra link=topic=21808.msg215082#msg215082 date=1253099940' Alıntı:
o diskaro ile ot parçalanmaz sanırım çünkü çok hafif ,diskora ağır olması lazım ki otları kessin biz o işi büyük gobleyle yapıyoruz çiftte yakın derin sürüyor
benim makinamı hafif abi anlamadım ağırlığı 1300 kilo civarı samenin önü kalkıo ağırlığı artırmassan