Biraz daha hızlı gitTraktörümle ot biçiyorum fakat yokuş aşağı hafif bi eğimde önünde ot topluyor. Biçmiuor yani. Nasıl düzelte bilirim
Denedim olmadıBiraz daha hızlı git
Ben pulluk bıçağı civatasi havşa başlı çift somun sıktım birkac defa o kirilan deliğeFotograflarda goruldugu gibiEkli dosyayı görüntüle 50566Ekli dosyayı görüntüle 50565
Normal orjinal bicak somununu takiyorum.taktigim yerin altı percinleyemedigim icin surekli atma yapiyor.resimli bi aciklama olsa daha saglikli olcak.dediginizi tam anlayamadimBen pulluk bıçağı civatasi havşa başlı çift somun sıktım birkac defa o kirilan deliğe
Somunlar bıçak pimi vazifesi görüyor 16 - 17 gibi somun
Tabi tarlada yaptim elini falan sıkıştırma
Anlatabildimmi bilmem
Makine mastarlımı tamburlumu? Makineyi yere koyduğun zaman taban tam düz basacak ot topladığı zaman ortakoldan ayarla bakTraktörümle ot biçiyorum fakat yokuş aşağı hafif bi eğimde önünde ot topluyor. Biçmiuor yani. Nasıl düzelte bilirim
Ben doğru anladıysam İsmail abinin dediği bu parça yerine civata sıkmışNormal orjinal bicak somununu takiyorum.taktigim yerin altı percinleyemedigim icin surekli atma yapiyor.resimli bi aciklama olsa daha saglikli olcak.dediginizi tam anlayamadimEkli dosyayı görüntüle 50567
Bıçagin gireceği gibiNormal orjinal bicak somununu takiyorum.taktigim yerin altı percinleyemedigim icin surekli atma yapiyor.resimli bi aciklama olsa daha saglikli olcak.dediginizi tam anlayamadimEkli dosyayı görüntüle 50567
Mastarlı makine.Makine mastarlımı tamburlumu? Makineyi yere koyduğun zaman taban tam düz basacak ot topladığı zaman ortakoldan ayarla bak
Denedim olmadı.
Denedim olmadı
Topluyor demenden anladım mastarli olduğunu.Mastarlı makine.
2. Vites mi dağı taşı biçiyoruz. Genellikle takiye 3 ile. Düz 1 e atarsak şükür 15 gaz ideal bi rakam mı ?Topluyor demenden anladım mastarli olduğunu.
Bizim makinayı takanlarda,da aynı oluyor...
2. Vites 15 gaz the hoca, nın dediği gibi orta kolu kıs