Okuu!!!

Bu konu tam olarak ta benim birkaç gündür anlatmaya çalıştığım konu.

Adamın ne zaman üye olduğunun ne önemi var Cemal abi.
Adam bir traktörü alabilir miyim diye sormuş. Belki motoru tanıyan bilen vardır diye.
86.000 üyesinin olduğu düşünülünce insan ister istemez tepki veriyor sanırım.

Yaş bilgini ismini girseydin ona göre hitap edebilirdim ama olsun hoşgeldin öncelikle.
Bu forumda aktif, konulara girdiğinde cevap yazan üye sayısı 10-20 kişi falan.
Onlarda zaten bildiklerini yazıyor.
Olmadı @The_Hoca var (irfan ipek) sevgili büyügümüz o sorduğunuzla alakası olmayan bir sürü şey yazıyor.(Latife)
Bekleyin birileri cvp verir.
Site kurallarına uymuyorsam, uyarılabiliriz.
Zaten asparagas yazıyorum dedik, önemsemeyiniz.
Bazı iletilerime komik tepkisi vermiştiniz, komik olan taraflarını da biz algılayamıyoruz.
Her konuda da çok bilgiliyiz gibi bir sözümüz olmadı, hatalı da olabiliriz, demiştik.
Bundan sonra iletilerimi okumadan geçerseniz memnun olurum.

Öncelikle herkeze hayırlı akşamlar ben burada bulunan tüm arkadaşlardan samimi bir şekilde özür diliyorum hata benim fakat sizde takdir edersiniz ki bi cok forum sitesi böyle degil saniyede 5-10 cevap geliyo cünkü bilmeyen bilen sürekli yazıyorlar. İnsan ister istemez böyle alışınca her yer öyle olcak gibi bi algıya giriyo yanlış düşünüyor yani. Lakin ben site sakinlerinin olgun ve güzel bilgiler paylasan yardımcı olmak isteyen insanlar olduğunu bu konuyu açınca daha net farkettim.Burada insanlar görüyor önemsemeyip geçiyor diye düsünürken ben insanlar görüp bilgisi olmadığından yazmıyorlarmıs bunu her forumda bulamazsınız yani. Yinede benim bu bilmeyişimden kaynaklanan hatamı YÜZÜME VURMADAN nazikce anlatmaya calışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bu polemige de noktayı koymak istiyorum :)

Ben insanların çok alakadar olmadığını tanımadığı kisilere yorum yapmadığını ve çok önemsemediklerini bakıp geçtiklerini düşündüm açıkçası. Ama siz ve sizin gibi bilgilendirici açıklayıcı yorumlar yapan kayasevkett,çiftcigardo gibi üyeler sağolun ki gereksiz yere böyle bi düşünceye kapıldığımı farkettirdiniz. Değerli yorumlarınız ve açıklamalarınız için tesekkürler kardeşim!
Formu bilmediğiniz için haklısınız
Yeni üye olup da sorularına bir çok cevap verdiğim kişiler var .
Ama adam cevap bile vermiyo senide onlardan biri olarak görmüş olabilirler.
Burada Türkiye'nin her yerinden ve her çeşit ürünü yetiştiren çiftçiler var .
Sizde ilgisiz kişilerin dolu olduğu bir yer olarak algılamayın .
Aktif olarak devam ederseniz çok faydasını görürsünüz .
Emin olun buradaki aktif kişiler belki hiç karşılaşmamış tır ,ama bir araya gelseler 40 yıllık ahbap gibi konuşur lar. Herkes birbirini okadar iyi tanır burada

Aarkadaşlar hiçbirinizin cebinden para istemiorum. Sadece fikri olan kullanıcı olanlardan ve benden daha cok bilgisi olduğu aşikar olan burdaki arkadaşlardan yardım istiorum yahu 20 30 kisi bakıyo tek cevap yazan yok lütfen yapmayın ya allah aşkına insanlar sizin bilgilerinizden faydalanmak için buraya geliyo siz de değerli fikirlerinizi 2 dakikanızı ayırıp yazsanız bi şey kaybetmezsiniz SAYGILARIMLA!!!
Kimse kimseye cevap yazmak zorunda değil. Önceki açılmış konulara bakarak bahsettiğiniz traktörü araştırabilirdiniz. O traktör için bi ara çok fazla yazı yazıldı.

Yıllardır bu sitedeyim,yeni gelen üyelerin emir kipi vererek konuşması kadar irrite edici bir şey yok. Burada yazarak para almıyoruz,tecrübelerimizi bilgilerimizi öğrenmek isteyenlere & birbirmize aktarıyoruz. Bugüne kadar kullanıcı adından dolayı veyahut siteye giriş tarihinden dolayı mesaj yazılıp yazılmadıgına tanık olmadım.

Aktiflik konusunda haklısınız ama son yıllarda açılan konular böyle traktör incelemelerinden-önerileriden pek öteye gitmiyor. Siz de bir şeyler yazın hem site gelişsin hem biz öğrenelim.

sadece basit bir site aramasıyla 10 sayfa binlerce mesaja ulaştım. https://www.trakkulup.net/search/127500/?q=jx65c&o=date
evet traktörle ilgili bilgileri bulabilyorum fakat mesela traktörün lastigine bakınca siz anlıyosunuz ben anlamıorum eski mi yeni mi oldugunu lastiğe göre yapması gereken saati tahmin ediosunuz ben edemiyorum anladınmı kardesim o yüzden alacagım baktıgım traktörü direk koyup bi ön görüş almak istedim

abilerim,
ablalarım (benden başka bayan varmıdır bilemiyorum)
daha fazla uzatmaya gerek yok.arkadaşta hatasının farkında buda erdemlerin engüzeli bana göre,
kaba tabirle el elin eşeğini ıslık çalarak ararmış diye bir söz var,
145 bin lirasını problem çıkaracak başını ağrıtacak bir traktöre bağlamak istemediğinden bilenlere sormak istemiş,tek hatası bu forumu diğerleriyle kıyaslamış,
hiç bir galerici yada mal satıcısı (istisnalar çok azdır)yoğurdum ekşi demez,
deneyimlemeden kimse birşey öğrenemez.kimsenin hevesini kırmaya lüzum yok,
kazancınız bereketli olsun.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt