Kardeş madem yapamayacaktın niye millete babam gelmeden babam gelmeden diye acele ettiriyorsun.
Adam korkmuş. Kızma sende adama.Kardeş madem yapamayacaktın niye millete babam gelmeden babam gelmeden diye acele ettiriyorsun.
Kirmızi tapayi sök dişliyi gorcen ama traktor düz yerde olsun kasmasin hiç bi şekilde levye ile oynat cok basitBöyle boşta sanki böyle vitese geçmemek için kendini tutuyor gibi ama boşta vites Ekli dosyayı görüntüle 52323
Babasının karakteri sinirliyse demekki hacı mehmet abi arkadaş çekiniyor, bende arıza durumunda babamla ufak bir tansiyon yükseliyor tabi seslenmiyorum, bende birşey olursa nasıl becerdin falan diyor kendinde olursa sorun yok [emoji16] yinede onlar olmadan da olmuyor, konu sahibi arkadaş alış bence çünkü ekipman kırılır daha çok şey yaşarsın elden bişey gelmez kardeşim ara babanı en fazla birkaç azarlar zamanla bişey demez büyüdükçeBabayın telini yazda biz söylüyelim kızmasın sana .
Allah can sağlı versin sonuçta kul yapısı olur böyle şeyler.
İki , üçtane konu açmışın bu kadar milletide birden heyecanlandırdın , yaşın genç galiba babandan bu kadar çekindine göre
iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek yusuf abiben bu arızayı birisi için yaparken,
kısa bir demir parçası vardı,
onunla yapmaya çalışırken,
demir içine düştü,
adam bana baktı,
sen ne yaptın,, dedi.
"ne olacak şimdi "
dedimki,, ne olacak, bunu götürüp,sanayide söktürecen, içinden demiri çıkartacan, tekrar monte edip,getirecen,
birkaç bin tl. gider dedimmm.
niye düşürdün, diye çıkıştı.
la adama bak,hem beleş ustalık istiyorsun,
hemde sorumluluk almıyorsun, dedim.
neyseki mıknatıslı hortum aklıma geldi,
köyden getirip içinde,dolaştırdık,
demir mıknatısa,yapıştı,
aldım çıkardım.
az kalsın iyilik yüzünden,adamla vuracaktık.